Σεμινάριο και Networking με τους Εκθέτες της New Life

26/01/2020
Σεμινάριο και Networking με τους Εκθέτες της New Life
 • Η αίθουσα SG Art Gallery του ξενοδοχείου St George Lycabettus είναι ένας πανέμορφος χώρος που αποπνέει ποιότητα και πολιτισμό και στον οποίο παρουσιάζονται έργα σύγχρονης τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αυτόν το χώρο επιλέξαμε για να διοργανώσουμε το 1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing & Networking, αποκλειστικά για τους εκθέτες της έκθεσης New Life.

  Η New Life ξεχωρίζει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει στα μελλόνυμφα ζευγάρια που την επισκέπτονται, γι’ αυτό και αποτελεί τη σταθερή επιλογή κορυφαίων επαγγελματιών του γάμου και της βάπτισης για την προβολή τους.

  Στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την έκθεση, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μία συνάντηση αφιερωμένη στους εκθέτες, με στόχο τη γνωριμία, την επιμόρφωση και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της συμμετοχής τους. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για αυτή τη βραδιά, για την οποία η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

  Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, με πολλούς επαγγελματίες να συνοδεύονται από τους συνεργάτες τους, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια πωλήσεων της διοργανώτριας εταιρείας Rota, κ. Ελένη Ανεστοπούλου, η κ. Μαριάντζελα Γραφέο, υπεύθυνη πωλήσεων της New Life και εκ μέρους του τμήματος marketing της εταιρείας, η κ. Αργυρώ Γιάκουμα.

  Την εκδήλωση προλόγισε ο ιδιοκτήτης του Gamos Portal, κ. Χρυσοβαλάντης Ζέρβας, ενώ από την πλευρά της New Life, χαιρετισμό απηύθυνε η κ. Μαριάνζτελα Γραφέο, τονίζοντας τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών για τη σχέση διοργανωτών και εκθετών.

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking Χρυσοβαλάντης Ζέρβας, Gamos Portal

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking Μαριάντζελα Γραφέο, Υπεύθυνη Πωλήσεων New Life

  Ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Απόστολος Αξαρλής, σε ένα απολαυστικό δίωρο ανέλυσε με πολύ παραστατικό και διαδραστικό τρόπο όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την παρουσία μίας επιχείρησης στην έκθεση, την προετοιμασία που πρέπει να γίνει, τις ενέργειες κατά τη διάρκεια και μετά, καθώς και τους καλύτερους τρόπους προσέγγισης των επισκεπτών, ώστε τόσο εκθέτες όσο και επισκέπτες να αποκομίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

  Η συμμετοχή με απορίες, ερωτήσεις και αντιρρήσεις ήταν εντυπωσιακή και απέδειξε ότι πολλοί είναι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν γνώσεις απαραίτητες για μια επιτυχημένη επιχείρηση, αλλά και μία αναβαθμισμένη συμμετοχή στην έκθεση.

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

  Το διάλειμμα, αλλά και το τέλος της εκδήλωσης - συνοδεία των υπέροχων γεύσεων του ξενοδοχείου και με την περιποίηση του φιλόξενου προσωπικού – έδωσαν την αφορμή για φιλικές συζητήσεις, επαγγελματικές γνωριμίες και συνεργασίες, όπως φαίνεται άλλωστε και στο εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, από την ομάδα Photographia by Voi Noi, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά.

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

  Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους καλεσμένους μας να δηλώνουν την απόλυτη ικανοποίησή τους, δημιουργώντας μας την ευχάριστη υποχρέωση για ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

  1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

  Επισκεφθείτε την έκθεση New Life, στις 31/1 – 3/2/2020, στο MEC Παιανίας και  διαπιστώσετε από πρώτο χέρι τα στοιχεία που την κάνουν την κορυφαία έκθεση για μελλόνυμφους!

  Δείτε το video και τις φωτογραφίες:

   

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

   Στο ξενοδοχείο St George Lycabettus για την καταπληκτική φιλοξενία.

   Στη φωτογραφική ομάδα Photgraphia by Voi Noi, για το φωτογραφικό υλικό κι το video clip.

   Βρείτε το Gamos Portal στην New Life, στο stand B11