Έλενα Ξυδιά: Η Ιπτάμενη Πιανίστρια το νέο πρόσωπο του GamosPortal.gr

13/10/2022
Έλενα Ξυδιά: Η Ιπτάμενη Πιανίστρια το νέο πρόσωπο του GamosPortal.gr
 • Ένα πρωτότυπο project που έγινε viral στα social media και τράβηξε την προσοχή σχεδόν κάθε τηλεοπτικής εκπομπής, ήταν η αφορμή. Η παρακολούθηση του καναλιού της στο YouTube και ο συνδυασμός τόσο της κεντρικής ιδέας του project, όσο και των ενδυματολογικών επιλογών, έδωσε την ιδέα. Χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο και συζήτηση, ώστε να φανεί η εξαιρετική χημεία και οι κοινές αντιλήψεις, για να γίνει η ιδέα πραγματικότητα.

  Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

  Η Έλενα Ξυδιά έσπασε τα κοντέρ δημοσιότητας και θεάσεων το καλοκαίρι που μας πέρασε, χάρη σε ένα πρωτότυπο βίντεο που γυρίστηκε στην κοιλάδα των Τεμπών, στο οποίο έπαιζε πιάνο «αιωρούμενη» 50 μέτρα πάνω από το έδαφος! Τα ΜΜΕ την αποκάλεσαν «Ιπτάμενη Πιανίστρια», ενώ το θέμα κράτησε το ενδιαφέρον στην τηλεόραση, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα social media για πολλές μέρες, με ιδιαίτερα θετικό τρόπο.

  elena xydia

  Το παραπάνω όμως, δεν ήταν ούτε τυχαίο ούτε κεραυνός εν αιθρία. Αντίθετα ήταν το πιο πρόσφατο βήμα ενός μακρόπνοου project που ξεκίνησε το 2020, από τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη, ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής GM Productions, με στόχο την ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

  Πρόκειται για μια σειρά από video υψηλής αισθητικής, στα οποία η Έλενα εμφανίζεται να παίζει κλασσικά κομμάτια στο πιάνο της, σε μαγευτικές ελληνικές τοποθεσίες, φορώντας ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων υψηλής ραπτικής.

  Μετέωρα, Λίμνη Πλαστήρα, Σκιάθος, Φαράγγι Παλαιοκαρυάς, Περτούλι, Πύλη Τρικάλων, Ναυάγιο Επανομής, Δέλτα Πηνειού, Θέατρο των Τεμπών, είναι ήδη κάποια από τα σημεία που η φυσική ομορφιά τους συνδυάστηκε με τη μουσική, αλλά και την ελληνική μόδα.

  Σε αυτό το σημείο άρχισε να σχηματίζεται η ιδέα που αναφέραμε. Αυτές οι υπέροχες τοποθεσίες δεν είναι που αναζητούν οι φωτογράφοι γάμου σε όλο τον κόσμο, για next day photoshooting; Αυτό το φως, τα χρώματα, τα μοναδικά πλάνα; Αυτά τα μέρη δεν είναι που χρειάζονται ανάδειξη ως wedding destinations και ως προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι; Και φυσικά, οι σχεδιαστές των οποίων τα ρούχα αναδεικνύει η Έλενα δεν είναι αυτοί που ντύνουν τις πιο chic Ελληνίδες νύφες;

  Συνειδητοποιήσαμε ότι όλο αυτό που κάνουν η Έλενα Ξυδιά και ο Πασχάλης Μάντης, όχι μόνο μας αρέσει, αλλά εκφράζει τον πυρήνα όσων πιστεύουμε και εκφράζουμε στο GamosPortal.gr. Έτσι αποφασίσαμε να το υποστηρίξουμε!

  Από σήμερα λοιπόν, το GamosPortal.gr γίνεται χορηγός επικοινωνίας της Έλενας Ξυδιά. Μέσα από τις σελίδες μας θα προβάλλουμε τα νέα της project και μαζί της θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, καθώς και τις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και επαγγελματιών που τη στηρίζουν.

  Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα σχέδια της Έλενας και του Πασχάλη γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά! Αν αναζητάτε διαφορετική έμπνευση και θέλετε να δείτε εικόνες που σχετίζονται και με το γάμο, από μια άλλη οπτική γωνία, μείνετε μαζί μας!

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Ακολουθήστε την Έλενα στο Instagram και το Facebook.

   Γραφτείτε στο κανάλι της στο YouTube