Εγκαίνια για την Bridal Art - Νέα εταιρεία Νυφικών, Βαπτιστικών & Οργάνωσης Εκδηλώσεων

07/03/2013
Εγκαίνια για την Bridal Art - Νέα εταιρεία Νυφικών, Βαπτιστικών & Οργάνωσης Εκδηλώσεων
 • Με παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρηματιών της περιοχής, εκπρόσωπων έντυπων και ηλεκτρονικών περιοδικών και αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Μαρτίου, τα εγκαίνεια της νέας εταιρίας Bridal Art στο Μοσχάτο.

  Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για καλές δουλειές και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία για την δημιουργία της Bridal Art θα τύχει της αμέριστης στήριξης της τοπικής κοινωνίας της περιοχής και όχι μόνο.

  Η Bridal Art βρίσκεται σε όροφο κτιρίου , στην κεντρική λεωφόρο Στρ. Μακρυγιάννη 127, στο Μοσχάτο.

  Το αντικείμενο της πολύπλευρο και συγκεντρωτικό ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τον πελάτη της :

  Εμπορικό Τμήμα με σαλόνι Νυφικού φορέματος , Νυφικό χειροποίητο παπούτσι , επώνυμο Βαπτιστικό ρούχο, μπομπονιέρες , προσκλητήρια , στέφανα , λαμπάδες , αξεσουάρ νύφης κ.ά

  Τμήμα Υπηρεσίας με διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

  Μια εταιρία που ξεχωρίζει για την πρωτοπορία της, την αξιοπιστία της και την ευελιξία της, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας.

  Σ.Σ. Το www.GamosPortal.gr, ως το πρώτο portal που επέλεξε η Bridal Art για την προβολή της, παραβρέθηκε στα εγκαίνεια ενός χώρου ιδιαίτερου, φιλικού, που προσθέτει αξία στην αγορά του γάμου. Ευχόμαστε και από την πλευρά μας στη Σοφία και τη Νατάσα Χατζηπαναγιώτου κάθε επιτυχία!

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ