Αντισηπτικά Μαντηλάκια για Γάμο από την G-Pack

25/05/2020
Αντισηπτικά Μαντηλάκια για Γάμο από την G-Pack
 • Ο νέος κορωνοϊός και η πανδημία που προκάλεσε έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν πολλές αλλαγές στην κοινωνική μας ζωή, οι οποίες απαιτούν προσαρμογή. Όσο αυξάνονται οι πληροφορίες από τους ειδικούς, τόσο οι επαγγελματίες του γάμου προσαρμόζονται, ώστε να καλύψουν με ασφάλεια τις ανάγκες των ζευγαριών. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της προσαρμογής είναι και η εμφάνιση νέων ιδεών ή η αναπροσαρμογή γνωστών και επιτυχημένων.

  Μία τέτοια περίπτωση είναι τα υγρά μαντηλάκια της εταιρείας G-Pack. Η G-Pack έγινε γνωστή στο χώρο του γάμου από τα εξαιρετικής ποιότητας αρωματικά μαντηλάκια, στα οποία έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει οποιοδήποτε θέμα επιλέγει το ζευγάρι. Μάλιστα αποτέλεσαν και ένα από τα δωράκια που δίναμε από το σταντ του Gamos Portal στην έκθεση New Life.

  Με τα νέα δεδομένα, τα μαντηλάκια της G-Pack γίνονται αντισηπτικά, αποκτώντας πλέον ακόμη μεγαλύτερη χρησιμότητα, καθώς τόσο στην εκκλησία, όσο και στη δεξίωση είναι δεδομένο ότι οι καλεσμένοι, αλλά και το ζευγάρι, θα χρειαστούν αρκετά.

  Ρωτήσαμε τους ανθρώπους της G-Pack όσα θα έπρεπε να ξέρουμε για τα νέα αντισηπτικά μαντηλάκια για γάμους και τα παραθέτουμε:

  • Για αντισηψία χρησιμοποιείται ήπιο αντισηπτικό διάλυμα αλκοόλης 70%.
  • Τα μαντηλάκια κατασκευάζονται σύμφωνα με τις εγκύκλιες συστάσεις του Υπουργείου Υγείας
  • Χρησιμοποιούνται όπως και τα κλασσικά μαντηλάκια, για καθαρισμό, αλλά έχουν και ήπια αντισηπτική δράση.
  • Είναι καλλυντικά με σύνθεση κατατεθειμένη στην ευρωπαϊκή βάση CPNP (Cosmetic Products Notification Portal)
  • Η εξωτερική τους διάσταση είναι 7 x 11 cm

  Εννοείται, βέβαια, πως παραμένει η δυνατότητα εκτύπωσης οποιουδήποτε θέματος επιθυμείτε. Καθώς οι άνθρωποι της G-Pack δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη, είναι απαραίτητο η μακέτα να έχει συμφωνηθεί περίπου 30 μέρες πριν την παράδοση.

  Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε με χαρά και συγκίνηση ότι η επιθυμία των ζευγαριών που είχαν σχεδιάσει το γάμο τους για το καλοκαίρι, να παντρευτούν και να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα ευχάριστο όταν προκύπτουν προϊόντα και ιδέες που μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία, προσθέτοντας σε στυλ και φαντασία.

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

   Επικοινωνήστε με την G-Pack εδώ