Αναβολή ή ακύρωση του γάμου; Η Sparkling Day σας παρέχει Δωρεάν Συμβουλές!

31/03/2020
Αναβολή ή ακύρωση του γάμου; Η Sparkling Day σας παρέχει Δωρεάν Συμβουλές! Αναβολή ή ακύρωση του γάμου; Η Sparkling Day σας παρέχει Δωρεάν Συμβουλές! Sparkling Day
 • Η Sparkling Day Events, με αφορμή τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης μας και με βασική μας προτεραιότητα την ενίσχυση της ψυχολογίας των συνανθρώπων μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα ζευγάρια, τα οποία καλούνται να ακυρώσουν, να αναβάλλουν ή απλώς να αλλάξουν το γάμο τους, συμβουλές και βοήθεια για τις αλλαγές εντελώς δωρεάν!

  Θεωρούμε χρέος και ευθύνη μας να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη τις περίεργες αυτές ημέρες που διανύουμε! Έτσι λοιπόν δε χρειάζεται κάποιος να είναι πελάτης μας, δε χρειάζεται να έχει συμφωνήσει συνεργασία με τη Sparkling Day events ούτε και δεσμεύεται για κάτι στο μέλλον!

  Sparkling Day - Δωρεάν συμβουλές για όσα αναβολή ή ακύρωση γάμων

  Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε, να βοηθήσουμε στην αλλαγή ημερομηνιών, στις συζητήσεις με επαγγελματίες, στο να συμβουλέψουμε το ζευγάρι και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί!

  Stay home, stay safe, stay positive!!!

  Sparkling Day! Everything you can Imagine is Real!

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!