Τι Να Προσέξετε Την Πρώτη Νύχτα Του Γάμου

05/03/2018
Τι Να Προσέξετε Την Πρώτη Νύχτα Του Γάμου
 • Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει, οι προετοιμασίες έχουν πια ολοκληρωθεί και το μόνο που σας απομένει είναι η τέλεση του μυστηρίου για να μπορείτε πλέον και επισήμως να αποκαλείσθε «σύζυγοι».  Τι γίνεται όμως με την πρώτη νύχτα του γάμου; Πολλά τα πειράγματα από φίλους και γνωστούς, και πιθανόν πολλές οι προσδοκίες για να περάσετε την πρώτη σας νύχτα παντρεμένοι όσο πιο τέλεια γίνεται.

  Εμείς λοιπόν, παρότι δεν μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μία ιδανική πρώτη γαμήλια νύχτα, ανακαλύψαμε για εσάς τα πιο πιθανά -κι όμως αληθινά-  σενάρια, που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά για το ζευγάρι, ώστε να μπορέσετε να τα αποφύγετε.

  1. Θα πεινάτε πολύ

  Για την ακρίβεια, μέχρι να καταλήξετε στο σπίτι σας θα έχετε πεθάνει από την πείνα! Ως πρωταγωνιστές της βραδιάς, λογικά δεν θα προλάβατε να φάτε και πολύ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ή απλά από τον ενθουσιασμό σας δεν θα πεινάτε!  Όταν όμως καταλαγιάσει όλο αυτό, και επιστρέψετε στο σπίτι σας, σίγουρα θα πεινάσετε, οπότε φροντίστε να έχετε εφοδιαστεί καμιά λιχουδιά από το ίδιο το catering.

  Catering-1st Wedding Night

  2. Προσοχή στο αλκοόλ

  Γαμπρός και νύφη, πιθανόν να πιείτε λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια της βραδιάς, για να γιορτάσετε την επισημοποίηση της αγάπης σας. Όσο το αλκοόλ συμβάλλει στην χαλάρωση, στο κέφι και στον χορό, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα, όμως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το ζεύγος κατανάλωσε περισσότερη ποσότητα από το σύνηθες και κατέληξε με hangover στο κρεβάτι, παρά με την πρέπουσα χαρούμενη διάθεση.

  1st Wedding Night-Drunk Tailor Made Toppers

  3. Εξασφαλίστε τον ιδιωτικό σας χώρο

  Αν έχετε επιλέξει να μείνετε σε ξενοδοχείο, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το προσωπικό ότι δεν θέλετε να σας ενοχλήσει κανείς μέχρι να το ζητήσετε εσείς. Από την άλλη, αν επιστρέψετε στο σπίτι σας, έχετε το νου σας σε φίλους και συγγενείς που πιθανόν να μην θέλουν να σας αποχωριστούν τόσο σύντομα! Αληθινό παραδείγμα αποτελεί ο αδερφός ενός γαμπρού, ο οποίος είχε καταναλώσει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που δεν έλεγε να αφήσει μόνο του τον αδερφό του, μέχρι που το ζευγάρι αναγκάστηκε να τον «γιατροπορέψει» σπίτι του!

  1st Wedding Night Tips-Privacy sawdust-and-sunshowers.myshopify.com

  4. Συμβουλή για τις νύφες

  Αν έχετε διαλέξει έναν κότσο για χτένισμα, τότε ίσως να πρέπει να αρχίσετε από νωρίς να τον "διαλύετε", αφαιρώντας τα άπειρα τσιμπιδάκια που ο κομμωτής έχει κρύψει καλά καλά για να τον στερεώσει. Ειδάλλως, ο γαμπρός αντί για τα υπέροχα πλούσια μαλλιά σας, θα χαιδεύει μεταλλικές φουρκέτες!

  1st Wedding Night Tips About HairStyling

  5. Αποφύγετε τυχόν ατυχήματα

  Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζευγάρια από τον ενθουσιασμό τους να εντυπωσιάσουν το ταίρι τους την πρώτη νύχτα του γάμου, προετοίμασαν - δυστυχώς με αποτυχία - μία πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα! Γι αυτό, προσέξτε μην γλιστρήσετε πάνω στα αμέτρητα ροδοπέταλα ή στην μπανιέρα ενώ κάνετε ντους υπό το φως των κεριών.

  Accidents-1st Wedding Night Tips

  6. Θα είστε πολύ κουρασμένοι

  Επειδή από την ώρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για να παρευρεθείτε στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, μέχρι το οριστικό τέλος της γαμήλιας βραδιάς, θα έχουν περάσει πολλές ώρες, το πιο πιθανόν είναι να γυρίσετε εξουθενωμένοι. Προς αποφυγήν απογοητεύσεων, το σώμα σας είναι λογικό να επιζητά λίγη ξεκούραση, γι αυτό χαρίστε του λίγες ώρες ύπνου αγκαλιά με τον άνθρωπο σας και το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε με ακόμα καλύτερη διάθεση!

  Bride Falls Asleep

  • Προτείνουμε:

   Για περισσότερες ιδέες για τον γάμο σας, μπείτε στο www.GamosPortal.gr

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!