Πώς να Επιλέξετε τις Τέλειες Βέρες

18/07/2023
Πώς να Επιλέξετε τις Τέλειες Βέρες
 • Το να βρείτε την τέλεια βέρα για εσάς και τον σύντροφο σας είναι πολύ πιο εύκολο στη θεωρία παρά στην πράξη. Ακόμα κι αν έχετε ένα συγκεκριμένο στυλ στο μυαλό σας, ο τεράστιος αριθμός επιλογών που υπάρχει σήμερα καθιστά δύσκολο το να καταλήξετε με σιγουριά σε ένα αποτέλεσμα. Έτσι, είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεστε να πάρετε μια τελική απόφαση.

  Δεδομένου ότι οι βέρες σας είναι κομμάτια που πιθανότατα θα φοράτε κάθε μέρα, προφανώς θέλετε να είναι κάτι που πραγματικά θα λατρέψετε. Εκτός από αυτό, η βέρα σας θα συμβολίζει μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας, οπότε είναι σημαντικό να προτιμήσετε επιλογές που θα σημαίνουν πραγματικά κάτι για εσάς. Επομένως, ενώ η επιλογή των βερών σας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αξίζει τον κόπο να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να διασφαλίσετε ότι θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας.

  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε όταν αναζητάτε την τέλεια βέρα είναι το στυλ που αγαπάτε εσείς και ο σύντροφός σας. Έτσι, είτε είναι παραδοσιακό το στυλ είτε όχι, επιλέξτε κομμάτια που πραγματικά σας αρέσουν. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα βρίσκονται μόνο στις λεπτομέρειες.

  Βρείτε μία βέρα που να συμπληρώνει το δαχτυλίδι αρραβώνων σας

  Επειδή η βέρα σας είναι ένα κόσμημα το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις θα τo φοράτε σε συνδυασμό με το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, καλό είναι να κάνετε επιλογές που να δείχνουν υπέροχες μαζί. Η βέρα, τις περισσότερες φορές, προορίζεται να συμπληρώσει το δαχτυλίδι αρραβώνων και όχι το αντίστροφο. Έτσι, η βέρα θα πρέπει να επιλέγεται έχοντας ως γνώμονα το δαχτυλίδι αρραβώνων. Για παράδειγμα, εάν το δαχτυλίδι αρραβώνων σας είναι διαμαντένιο, μία βέρα με μικρά διαμάντια ή μια απλή και λιτή βέρα θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ ωραία.

  Επιλέξτε βέρες που είναι άνετες και βολικές

  Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η βέρα είναι κάτι που θα φοράτε σχεδόν κάθε μέρα. Πρέπει να είναι άνετη γιατί αν δεν είναι, πιθανότατα θα μετανιώσετε για την συγκεκριμένη επιλογή σας μακροπρόθεσμα.

  Αγοράστε βέρες που να είναι φτιαγμένες με δεξιοτεχνία

  Εκτός από την εμφάνιση της βέρας είναι εξίσου σημαντικός και ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε. Πόσο μάλλον αν η βέρα είναι κάτι το οποίο θέλετε να το κρατήσετε ως οικογενειακό κειμήλιο, το οποίο θα περάσει σε επόμενες γενιές μέσω των παιδιών σας, τότε δώστε σημασία στον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, στα υλικά και στην αντοχή αυτών.

  Σκεφτείτε κομμάτια που μπορείτε να ταιριάξετε

  Εάν είστε λάτρης των κοσμημάτων και στην καθημερινότητα σας τείνετε να φοράτε αρκετά, τότε ιδανικά διαλέξτε μια βέρα που να μπορείτε να την ταιριάξετε με τα υπόλοιπα κοσμήματα που έχετε. Στην περίπτωση ειδικά που σας αρέσει να φοράτε πολλά δαχτυλίδια μαζί, τότε σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια συνοχή μεταξύ αυτών και της βέρας.

  Γενικά σκεφτείτε τη συνολική αισθητική που θέλετε να επιτύχετε κι έτσι επιλέξτε ένα σχέδιο πιο απλό ή πιο τολμηρό αντίστοιχα.

  Στυλ γαμήλιων δαχτυλιδιών

  Παρόλο που πλέον υπάρχουν πολλά στυλ βερών διαθέσιμα για να διαλέξετε, τα παρακάτω είναι τα πιο κοινά που μπορείτε να συναντήσετε..

  Απλές Βέρες (Plain Wedding Rings)

  AplesΤασούλης Κοσμήματα - Tasoulis Jewellery®

   

  Οι απλές βέρες είναι κατασκευασμένες από ένα μόνο μέταλλο, όπως χρυσό ή πλατίνα. Μπορούν να έχουν διαφορετικά πλάτη και πάχη και συνήθως έχουν μια λεία, επίπεδη επιφάνεια χωρίς πολύτιμους λίθους, χάραξη ή γκραβούρα. Αν θέλετε μία κλασσική και διαχρονική βέρα η οποία δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με άλλα δαχτυλίδια, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

  Βέρες Eternity

  EternityΤασούλης Κοσμήματα - Tasoulis Jewellery®

   

  Οι βέρες με το συγκεκριμένο στυλ κοσμούνται από διαμαντάκια που είναι τοποθετημένα γύρω από τη βέρα. Τα διαμάντια τα οποία είναι συνήθως στο ίδιο μέγεθος συμβολίζουν την  αιώνια αγάπη. Το συγκεκριμένο στυλ βέρας επιλέγεται από αρκετά ζευγάρια για το λόγο πως ο συμβολισμός της αγάπης είναι ουσιαστικός και διαχρονικός.

  Κλασικές Βέρες με Διαμάντι

  Classic

  Οι κλασικές βέρες με διαμάντι – όπως μαρτυρεί και το όνομα τους – είναι από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της βέρας είναι πως έχει ένα σετ διαμαντιών ως κεντρική πέτρα. Το μέγεθος όπως και η κοπή του διαμαντιού διαφέρουν αναλόγως με το στυλ που θέλετε. Γενικά οι συγκεκριμένες βέρες είναι γνωστές για την διαχρονική κομψότητα και απλότητα τους.

  Βέρες από ζαφείρι

  Diamantenies

  Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο και μοναδικό τότε οι βέρες από ζαφείρι είναι η ιδανική επιλογή. Στην περίπτωση που ψάχνετε κάτι εκκεντρικό, διαλέξτε τα ζαφείρια να είναι σε έντονα χρώματα όπως, μπλε, φούξια, πράσινο, κίτρινο κ.α.

  Βρείτε τις κατάλληλες βέρες για εσάς και τον αγαπημένο σας στο GamosPortal.gr!

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!