Νυφικά Χτενίσματα και Νυφικό Μακιγιάζ - Οι Τάσεις για το 2023.

16/11/2022
Νυφικά Χτενίσματα και Νυφικό Μακιγιάζ - Οι Τάσεις για το 2023.
 • Την ημέρα του γάμου της κάθε νύφη θέλει να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό της. Η επιλογή, επομένως, του ιδανικού νυφικού χτενίσματος, αλλά και του σωστού μακιγιάζ είναι άκρως σημαντική. Το Gamos Portal συγκέντρωσε τις κορυφαίες τάσεις  για το 2023, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

  Οι Τάσεις στα Νυφικά Χτενίσματα

  Τα μακριά μαλλιά είναι γεγονός πως μπορούν να υποστηρίξουν πολλά διαφορετικά χτενίσματα, γι’ αυτό και οι περισσότερες μέλλουσες νύφες μακραίνουν τα μαλλιά τους. Ωστόσο, ένας έμπειρος κομμωτής μπορεί να κάνει θαύματα ακόμα και με κοντά μαλλιά -με την προσθήκη ή μη των extensions.

  Ίσια και Λεία Μαλλιά

  omrofia 01

  Για πολλά χρόνια οι μπούκλες ήταν must σε ένα νυφικό χτένισμα, όμως καθώς όλα πλέον στους γάμους τείνουν να γίνονται πιο απλά, αυτή η τάση κερδίζει ολοένα έδαφος. Είτε έχετε πιο κοντά είτε πιο μακριά μαλλιά, ένα σλικ λουκ, το οποίο θα ολοκληρώσετε με νυφικά αξεσουάρ μαλλιών και όχι με το κλασικό πέπλο, είναι ό,τι πιο κομψό μπορείτε να επιλέξετε. Έτσι, δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε αν οι μπούκλες σας θα αντέξουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

  Πλεξούδα

  omrofia 02

  Πολύ μεγάλη τάση και για το 2023 είναι το πιάσιμο των μαλλιών σε χαλαρή πλεξούδα, πλεξούδα ψαροκόκαλο ή και πιασμένα τα μισά μαλλιά πάνω με πλεξουδάκια. Οι πλεξούδες ταιριάζουν απόλυτα σε έναν boho γάμο, αφού συμπληρώνουν αυτή την ανέμελη διάθεσή του. Προσθέστε σε διάφορα σημεία τους λουλούδια, κρυσταλλάκια ή διακοσμητικά κλιπς και απογειώστε το λουκ σας.

  Κότσος Πιασμένος Χαμηλά

  omrofia 03

  Το λεγόμενο “sleek bun”, αυστηρό και κομψό, παραμένει διαχρονικό και εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές για όσες νύφες δε θέλουν να έχουν τα μαλλιά τους κάτω την ημέρα του γάμου τους. Η σύγχρονη εκδοχή του sleek bun, επιβάλλει να είναι λείο, χωρίς ελεύθερες τούφες και με χωρίστρα στη μέση. Αυτό το στιλ χτενίσματος ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα νυφικό στέμμα.

  Αλογοουρά

  omrofia 04

  Το κλασικό πιάσιμο ψηλά των μαλλιών έχει αντικατασταθεί από την αλογοουρά,η οποία χαμηλή ή ψηλή, ολόισια ή με χαλαρές μπούκλες στο τελείωμά της, αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή στα νυφικά χτενίσματα. Ο κομμωτής σας μπορεί να προσθέσει extensions για περισσότερο όγκο και μήκος, απογειώνοντας το αποτέλεσμα.

  Οι Τάσεις στο Νυφικό Μακιγιάζ

  Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ να αλλάζουν κατά καιρούς, όμως το πάντα επικρατέστερο είναι αυτό που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά.

  Τα απαλά και nude χρώματα, ιδίως στα χείλη, ο τονισμός των ματιών με έντονο eyeliner μόνο στο πάνω βλέφαρο (το λεγόμενο “fox eye”) και οι γεμάτες βλεφαρίδες, καθώς και η απουσία έντονου contouring που - αν και μεγάλη τάση τα περασμένα χρόνια - αλλάζει εντελώς την όψη του προσώπου, είναι τα κυριότερα στοιχεία του νυφικού μακιγιάζ για το 2023.

  omrofia 05

  omrofia 06

  Προσθέστε ψεύτικες βλεφαρίδες (η μόνη υπερβολή που επιτρέπεται στη νέα απλή τάση), τονίστε τα ζυγωματικά σας και προσθέστε τους μια δόση λάμψης, δημιουργώντας το πιο φρέσκο και φυσικό νυφικό μακιγιάζ.

  Δεν μένει παρά να πειραματιστείτε με τα διαφορετικά στιλ, ώστε να καταλήξετε σε αυτό που θα αναδείξει το νυφικό σας αλλά και την προσωπικότητά σας.

  Συμβουλή μας, να μην  παραβλέψετε να δοκιμάσετε το τελικό σας λουκ τουλάχιστον μία φορά, ώστε να κάνετε τυχόν αλλαγές πριν την ημέρα του γάμου σας, μιας και σε αυτήν δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!