Γαμήλια Δεξίωση: 3 Ερωτήσεις που Πρέπει να Κάνεις στον DJ σου

25/09/2023
Γαμήλια Δεξίωση: 3 Ερωτήσεις που Πρέπει να Κάνεις στον DJ σου Φωτογραφία: Bamboo Convention
 • Η στιγμή που θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας - ή του Δημαρχείου - μπορεί να είναι η πιο πολυαναμενόμενη τη γαμήλια ημέρα, όμως αυτό που θα κάνει τον γάμο σας να ξεχωρίσει είναι το πάρτι που ακολουθεί!

  Η διασκέδαση των καλεσμένων σας στη γαμήλια δεξίωση θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία της βραδιάς, ίσως πιο σημαντικό και από το φαγητό που θα έχετε επιλέξει. Αν, λοιπόν, θέλετε η πίστα χορού να είναι γεμάτη όλο το βράδυ, η επιλογή του σωστού dj είναι καθοριστική.

   Εκτός, όμως, από το αν θα είναι διαθέσιμος τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τις ώρες που θα είναι μαζί σας, την ποιότητα του εξοπλισμού του αλλά και τα χρήματα που θα πληρώσετε για τις υπηρεσίες του, σας προτείνουμε τρεις πολύ σημαντικές ερωτήσεις, που θα σας βοηθήσουν αφενός να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα και αφετέρου να ξέρετε στο περίπου τι να περιμένετε από εκείνον την ημέρα του γάμου σας.

  1. Πόσον καιρό είναι dj σε γάμους και αν μπορείτε να τον δείτε “επί τω έργω”.

  DJ 3

  DJ 3Φωτογράφος Photomoments

  Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να του κάνετε. Ένας dj που έχει μεγάλη εμπειρία σε γαμήλιες δεξιώσεις θα μπορέσει εύκολα να πραγματοποιήσει τις μουσικές σας επιθυμίες και να απογειώσει τη διασκέδαση των καλεσμένων σας. Αν, μάλιστα, σας επιτρέψει να τον δείτε την ώρα που “μιξάρει”- οι περισσότεροι θα σας πουν “ναι”-  θα έχετε πλήρη εικόνα για το αν μπορεί να ξεσηκώσει και τον πιο δύσκολο συγγενή σας και να τον οδηγήσει στην πίστα.

  2. Ποια είναι τα τραγούδια που παίζει συνήθως στους γάμους, και αν μπορείτε να του δώσετε εσείς μια λίστα με αγαπημένα αλλά και «απαγορευμένα» κομμάτια.

  DJ 4Φωτογράφος Studio Tselios

  Όλοι οι djs έχουν μια λίστα με τα τραγούδια που παίζουν στους γάμους και αυτή μπορεί να σας φανερώσει τόσο το προσωπικό του στυλ όσο και να σας βοηθήσει να τον γνωρίσετε καλύτερα και να αναπτύξετε ένα πρώτο “δέσιμο” μαζί του, πολύ σημαντικό για να του έχετε εμπιστοσύνη την ημέρα του γάμου σας. Αν είστε πιο μοντέρνο ζευγάρι και δε θέλετε να ακούγεται όλο το βράδυ το “ Στου παιδιού μου τη χαρά έσφαξα έναν κόκορα” και άλλα παρόμοια καλαματιανά και τσάμικα, τσεκάρετε τη λίστα του υποψήφιου dj σας.

  Βεβαιωθείτε, επίσης, πως ο dj σας δέχεται συστάσεις για κομμάτια που θα θέλατε οπωσδήποτε να ακουστούν (πχ. το τραγούδι που ακουγόταν όταν φιλήσατε για πρώτη φορά το έτερόν σας ήμισυ ή όταν σας έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου) αλλά και κομμάτια που δε θα θέλατε να ακουστούν, είτε γιατί σας φέρνουν στο νου άσχημες αναμνήσεις είτε γιατί είναι το αγαπημένο εκείνου του θείου που όποτε το χορεύει καταφέρνει να σας ντροπιάσει.

  3. Αν δέχεται “παραγγελιές”.

  DJ 2Φωτογράφος Fotopaths

  Η τελευταία αυτή ερώτηση είναι πολύ σημαντική, μιας και κάποιοι djs προτιμούν να έχουν έτοιμα τα τραγούδια που θα παίξουν στο γαμήλιο πάρτι και δεν δέχονται προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Αν επιθυμία σας είναι να ικανοποιήσετε τις μουσικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων σας ανεξαιρέτως και θέλετε να μπορούν να ζητήσουν φίλοι και συγγενείς να ακουστεί το αγαπημένο τους ζεΪμπεκικο ή dance κομμάτι κατά τη διάρκεια της βραδιάς, φροντίστε ο επαγγελματίας που θα επιλέξετε να είναι δεκτικός σε αυτό.

  Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς dj, φτιάξτε μαζί τη μουσική για την πιο όμορφη βραδιά της ζωής σας και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης!

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!