Coronavirus - Συνεχίστε την οργάνωση του γάμου σας με τα νέα δεδομένα

20/03/2020
Coronavirus - Συνεχίστε την οργάνωση του γάμου σας με τα νέα δεδομένα Coronavirus - Συνεχίστε την οργάνωση του γάμου σας με τα νέα δεδομένα
 • Μετά τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊου COVID-19 στη χώρα μας και των κινδύνων που δημιουργεί, ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ο περιορισμός στο σπίτι και το κλείσιμο των καταστημάτων ήταν μέτρα αναγκαία για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο δημιουργεί ανατροπές σε κάθε προγραμματισμό της καθημερινότητας – πόσο μάλλον στην οργάνωση ενός γάμου.

  Ωστόσο οι ανατροπές μπορεί να σημαίνουν απλά αλλαγή πλεύσης.

  Λύσεις υπάρχουν και ευτυχώς ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογία δίνει τις περισσότερες από αυτές.

  Ας δούμε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για την οργάνωση του γάμου σου στην (σύντομη ελπίζουμε) εποχή του «Μένουμε Σπίτι».

  Έρευνα αγοράς.

  Internet και πάλι internet. Αν το διαδίκτυο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις έρευνα αγοράς, τώρα είναι ο μοναδικός. Ανοιχτό laptop ή κινητό λοιπόν και … www.GamosPortal.gr

  Από την αρχική σελίδα, επιλέγεις την περιφέρεια που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια την επαγγελματική κατηγορία που θέλεις να ψάξεις. Μπες σε κάθε καταχώρηση, δες φωτογραφίες και video από τη δουλειά κάθε επαγγελματία και επικοινώνησε μαζί του με όποιον τρόπο προτιμάς (εμείς, αν μας ρωτήσεις, προτιμάμε τη φόρμα επικοινωνίας).

  Στο Gamos Portal μπορείς να βρεις συνολικά περισσότερους από 150 επαγγελματίες: νυφικά, φωτογράφους, κοστούμια, είδη γάμου, χώρους δεξίωσης, κοσμήματα και πολλά ακόμη. Όλοι τους αξιόπιστοι επαγγελματίες – ναι, τους γνωρίζουμε έναν έναν.

  Coronavirus - κάνουμε έρευνα αγοράς για γάμο στο Gamos Portal

  Ιδέες, συμβουλές προτάσεις

  Δεκάδες άρθρα με ιδέες, τάσεις, συμβουλές, προτάσεις και αφιερώματα σε περιμένουν στο Gamos Portal Blog, για να μπεις ακόμα πιο βαθιά στο mood του γάμου, αγγίζοντας μόνο την οθόνη ή το ποντίκι (μετά καθάρισέ τα και αυτά, just in case).

  Μην παραλείψεις να δεις και πραγματικούς γάμους, για να πάρεις ιδέες και έμπνευση και, φυσικά, να δεις ποιοι επαγγελματίες τους πραγματοποίησαν. Ελπίζουμε σύντομα να βλέπουν εκεί τον δικό σου γάμο οι μελλοντικές νύφες και να εμπνέονται.

  Προσφορές

  Ένα καλό deal είναι πάντα ένα καλό deal. Και στο Gamos Deals θα βρεις τα καλύτερα! Προσφορές και έξτρα δώρα που αξίζει να τσεκάρεις πριν αποφασίσεις.

  Και μετά;

  Τα μαγαζιά μπορεί να έχουν κλείσει προς το παρόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Εντάξει, η πρόβα για το νυφικό μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει λίγο, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να μιλήσεις με τους επαγγελματίες που σε ενδιαφέρουν, να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να… πάρεις θέση για όταν τα πράγματα επιστρέψουν στο κανονικό.

  Πιο συγκεκριμένα:

  Για περιπτώσεις που χρειάζεται ραντεβού, π.χ. νυφικό, κοστούμι, φωτογράφος, στείλε ένα μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη φόρμα επικοινωνίας και ζήτα τις πληροφορίες που θέλεις. Ζήτα από τους επαγγελματίες, αν έχουν κάποια λίστα αναμονής, να σε γράψουν, ώστε να σε ειδοποιήσουν για ραντεβού, όταν τα πράγματα επιστρέψουν στο κανονικό.

  Για περιπτώσεις που παίζει ρόλο η διαθεσιμότητα ημερομηνίας, π.χ. φωτογράφοι, χώροι δεξίωσης, catering, ανθοστολισμός, ενημέρωσε για τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν και – αν είναι ελεύθερες - ζήτησε λεπτομερέστερη ενημέρωση. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα ραντεβού μέσω Skype, Viber, Facetime, Messenger, μπορεί να υποκαταστήσει το ραντεβού από κοντά. Ακόμα και μια πρώτη «εικονική ξενάγηση» σε έναν χώρο είναι εφικτή στις μέρες μας.

  Για περιπτώσεις που παίζει ρόλο η διαθεσιμότητα προϊόντων, π.χ. στέφανα, κουφέτα, μπομπονιέρες, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, ενημέρωσε για το προϊόν που σε ενδιαφέρει ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να υπολογίσει το στοκ και τις παραγγελίες του.

  Και γιατί να περιμένεις;

  Στην παραπάνω διαδικασία κάποια πράγματα μπορεί να σου κάνουν κλικ και να τα θελήσεις αμέσως. Ίσως το ραντεβού με το φωτογράφο να πήγε εξαιρετικά μέσω Skype και να σου άρεσε τόσο η δουλειά, όσο και η προσέγγιση.

  Ίσως να έχεις επισκεφθεί ξανά το χώρο δεξίωσης, να έχεις μια καλή εικόνα και στην επικοινωνία που είχες να λύθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ή μπορεί ο ανθοστολισμός που έχεις ονειρευτεί να είναι ακριβώς αυτός που σου πρότεινε ο αντίστοιχος επαγγελματίας.

  Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο. Μπορείς να ολοκληρώσεις τη συμφωνία ηλεκτρονικά, με ένα email και μία προκαταβολή, παραμένοντας στον καναπέ.

  Επίλογος

  Η περίοδος που τα καταστήματα θα είναι κλειστά και εσύ θα πρέπει να μένεις στο σπίτι, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Εσύ όμως, μπορείς να είσαι ήδη έτοιμη για τα τελικά κλεισίματα, αν δεν τα έχεις ολοκληρώσει ήδη σε αυτό το διάστημα.

  Σε κάθε περίπτωση, μια μικρή αναποδιά, όπως ένας ιδιαίτερα μεταδοτικός ιός που εξαπλώνεται, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο γάμο των ονείρων σου, έτσι δεν είναι;

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!