25/01/2024 Γράφτηκε από

Πάρτε μέρος κερδίστε!

 

Το GamosPortal.gr εξασφάλισε για εσάς δωροεπιταγές συνολικής αξίας 12.000 €. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, τραβήξτε έναν κλήρο και κερδίστε επιτόπου!

Δωροθέτες:

 • Κτήμα Λατάνια
 • Panos Rekouniotis Wedding Photography
 • Tassoulis Jewellery
 • Νυφικά ΝΑΝΤΙΝΑ
 • Join The Beetle
 • Ariantique Classic Cars
 • Mirror Loves You Photobooth
 • ΦΙλοτεχνήματα

Φόρμα Συμμετοχής

Θέλω να λαμβάνω τα άρθρα του GamosPortal.gr

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

 

Όροι διαγωνισμού

 • Ο διαγωνισμός αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης Γάμος & Βάπτιση. που θα επισκεφθούν το stand του GamosPortal.gr .
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνει σε συνεννόηση με τους δωροθέτες.. Κανένα δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Οι δωροεπιταγές θα πρέπει να εμφανιστούν πριν από οποιαδήποτε άλλη έκπτωση.
 • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων (όνομα, email, τηλέφωνο) από το GamosPortal.gr. Τα στοιχεία των νικητών θα δοθούν στους αντίστοιχους δωροθέτες, για λόγους επιβεβαίωσης.

main

Η έκθεση Γάμος & Βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στις 27 -29 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας.

Το GamosPortal.gr θα βρίσκεται εκεί και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά όλες και όλους εσάς που χρησιμοποιείτε το Gamos Portal για την έρευνα αγοράς σας και θα σας περιμένουμε με πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

Εξασφαλίσαμε για εσάς 50 διπλές προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στην έκθεση, τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Δηλώστε συμμετοχή

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σας περιμένουμε στο stand 81, με δώρα συνολικής αξίας 12.000 €!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση εδώ

 

29/11/2023 Γράφτηκε από

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε!

 

Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό του GamosPortal.gr και κερδίστε!

Ένα μονόπετρο αξίας 1.000,00 € + 100 πόντους στο Loyalty Club από τα κοσμηματοπωλεία Tassoulis Jewellery!

Τέσσερα ρομαντικά 4ήμερα δωρεάν διαμονής στα μαγευτικά Τζουμέρκα, από τη VIlla Lochia!

Θέλω να λαμβάνω τα άρθρα του GamosPortal.gr

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

 

Όροι διαγωνισμού

 • Ο διαγωνισμός αφορά μόνο μελλόνυμφα ζευγάρια που θα επισκεφθούν το stand του GamosPortal.gr την έκθεση Bridal Expo, 1-3 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάππειο.
 • Για την κάθε συμμετοχή είναι απαραίτητη η σωστή συμπλήρωση όλων των πεδίων και η επιβεβαίωση του email. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, η συμμετοχή δεν λαμβάνεται υπόψη.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο stand του GamosPortal.gr, την Κυριακή 3/12/2023, στις 19.00. Το σημείο της κλήρωσης, καθώς και η ακριβης ώρα, μπορούν να μεταβληθούν.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνει σε συνεννόηση με τους χορηγούς. Κανένα δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο προϊόν ή υπηρεσία άλλης αξίας.
 • Συγκεκριμένα για το μονόπετρο δακτυλίδι από τα κοσμηματοπωλεία Tasoulis, το δώρο αφορά το συγκεκριμένο κόσμημα με αυτές τις προδιαγραφές και δεν συμψηφίζεται με άλλες αγορές από τα καταστήματα Tasoulis.
 • Συγκεκριμένα για τα 4ήμερα στα Τζουμέρκα στη Villa Lochia, το δώρο αφορά διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο κατάλυμμα "Η Καλύβα του Τρύφωνα", Το δώρο ισχύει μέχρι 31/12/2024, κατόπιν διαθεσιμότητας και εκτός από τις εξής περιόδους: 1-8/5/2024, 1-20/8/2024, 22-31/12//2024.
 • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων (όνομα, email, τηλέφωνο) τόσο από το GamosPortal.gr, όσο και από τους χορηγούς Tasoulis Jewellery και Villa Lochia. Το GamosPortal.gr ευθύνεται μόνο για την εφαρμογή της δικής του πολιτικής απορρήτου που υπάρχει εδώ. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να διαγραφούν από τη λίστα εγγραφών του GamosPortal.gr ανά πάσα στιγμή.
 • Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από το blog του GamosPortal.gr, τα social media του GamosPortal.gr, καθώς και τα αντίστοιχα μέσα των χορηγών και της έκθεσης.

Η έκθεση για μελλόνυμφους Bridal Expo & Bridal Fashion Week θα πραγματοποιηθεί στις 1,2 και 3 Ιανουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το GamosPortal.gr θα βρίσκεται εκεί και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά όλες και όλους εσάς που χρησιμοποιείτε το Gamos Portal για την έρευνα αγοράς σας και θα σας περιμένουμε με πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις στο stand 43.

Ο διαγωνισμός για δωρεάν προσκλήσεις εισόδου ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο stand 43 της έκθεσης, όπου σας περιμένουμε με μοναδικά δώρα. Επσκεφθείτε μας, δηλώστε συμμετοχή στις κληρώσεις και κερδίστε:

 • ένα μονόπετρο αξίας 1.000,00 €, από τα κοσμηματοπωλεία Tasoulis Jewellery
 • τέσσερα ρομαντικά 4ήμερα σωρεάν διαμονής στα μαγευτικά Τζουμέρκα, από τη VIlla Lochia

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση εδώ

Οι επαγγελματίες που προβάλλονται στο Gamos Portal και θα δείτε από κοντά στην New Life βρίσκονται εδώ

Προσθέστε το email σας στο σχετικό πεδίο και κάντε εγγραφή στο newsletter του Gamos Portal

Επιλέξτε έναν κλήρο και διεκδικήστε δώρα συνολικής αξίας άνω των  9.500,00 €!

 

 

Τα δώρα προσφέρουν οι εταιρείες

Νυφικά Ασημίνα
Νυφικά Βεργίνα
Πολυχώρος Ονείρων
pleiades catering
Panos Rekouniotis Wedding Photography
Photographia Voi Noi
Stelios Tsikas Photography
Tasoulis Jewels
Βιοτεχνία Ειδών Γάμου Βούρλος
Join The Beetle

Κερδίστε 50 ατομικές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ εισόδου!

Η έκθεση γάμου New Life 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2020, στο MEC Παιανίας. Όπως κάθε χρόνο, οι σημαντικότεροι επαγγελματίες της αγοράς του γάμου θα βρίσκονται εκεί για να συναντήσουν τα χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια που θα επισκεφθούν την έκθεση.

Το www.GamosPortal.gr θα βρίσκεται για άλλη μία χρονιά εκεί. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά όλες και όλους εσάς που χρησιμοποιείτε το Gamos Portal για την έρευνα αγοράς σας και θα σας περιμένουμε με πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις στο stand B11.

Τι είναι

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με κεντρικό θέμα τη στρατηγική marketing και πωλήσεων που θα πρέπει να καταστρώσει μία επιχείρηση που συμμετέχει σε μία κλαδική έκθεση.

 • Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής μιας έκθεσης;
 • Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την προετοιμασία της συμμετοχής;
 • Πώς μπορώ να αξιοποιήσω στο μέγιστο τη συμμετοχή μου και να αυξήσω τις πωλήσεις μου;
 • Τι πρέπει να κάνω μετά την έκθεση, ώστε να κερδίσω τους πελάτες που με είδαν;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους εκθέτες της New Life και το προσωπικό τους – είτε συμμετέχουν για πρώτη φορά, είτε διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία - να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Πιστεύουμε ότι η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, είναι θεμελιώδης για την επιτυχία και την ανάπτυξή της.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκθέτες της New Life και στο προσωπικό τους.

Πότε θα γίνει

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στο ξενοδοχείο St George Lycabettus. Ώρα άφιξης: 17.30.

Ο Εισηγητής

Ο εισηγητής, Απόστολος Αξαρλής, μετά τις εγκύκλιες σπουδές του στο Βαρβάκειο, ακολούθησε τον Οικονομικό κλάδο με σπουδές στο Εμπορικό τμήμα της ΑΣΟΕΕ (σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και μετέπειτα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Παράλληλα εργαζόταν σε  εμπορικές επιχειρήσεις, όπου είχε την ευκαιρία να αποκτήσει πλούσια εμπειρία, από τα νευραλγικά πόστα του Οικονομικού Διευθυντή, του Διευθυντή Πωλήσεων και του Διευθυντή Αγορών.

Τα τελευταία 15 χρόνια, είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Οργάνωσης, Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων και πιστοποιημένος Εισηγητής Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, στον τομέα Οικονομία – Διοίκηση, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι εμπειρογνώμων και συγγραφέας  Επαγγελματικών προτύπων για την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει συμμετάσχει τόσο σαν εκθέτης, όσο και σαν επισκέπτης-αγοραστής σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Διαδικασία Συμμετοχής

Το σεμινάριο είναι μία προσφορά του www.GamosPortal.gr, με την υποστήριξη της New Life και η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση συμμετοχής της κάθε επιχείρησης και ο αριθμός των ατόμων, για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102635911, για να κλείσετε θέση για εσάς και τους συνεργάτες σας. (τα πεδία με * είναι απαραίτητα).

Εταιρεία *
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *
Αριθμός Ατόμων *
Το μήνυμά σας

Ο αριθμός των προκλήσεων συμπληρώθηκε!

Σας ευχαριστούμε για την εκπληκτική συμμετοχή! Ο αριθμός των διαθέσιμων προσκλήσεων συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Όσοι και όσες ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους έχουν λάβει ένα email με οδηγίες για την παραλαβή της πρόσκλησης. Αν δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε ελέγξτε και το φάκελο με τα ανεπιθύμητα.

Επισκεφθείτε μας στο stand του Gamos Portal, όπου σας περιμένουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις, συνολικής αξίας άνω των 7.500 €!

Κερδίστε 50 ατομικές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ εισόδου!

Η έκθεση γάμου New Life 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Ιανουαρίου 2019, στο MEC Παιανίας. Όπως κάθε χρόνο, οι σημαντικότεροι επαγγελματίες της αγοράς του γάμου θα βρίσκονται εκεί για να συναντήσουν τα χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια που θα επισκεφθούν την έκθεση.

Το www.GamosPortal.gr θα βρίσκεται για άλλη μία χρονιά εκεί. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά όλες και όλους εσάς που χρησιμοποιείτε το Gamos Portal για την έρευνα αγοράς σας και θα σας περιμένουμε με πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις στο stand B11.

Για να εξασφαλίσετε μία δωρεάν πρόσκληση, συμπληρώστε τα πεδία στη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του Gamos Portal.

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που θα λάβετε και... αυτό είναι!

09/05/2017

Καλωσήλθατε!

Γράφτηκε από τον

Η εγγραφή σας επιβεβαιώθηκε με επιτυχία!

Στο email σας θα λάβετε οδηγίες για την πρόσκληση.

Σας ευχαριστούμε και σας καλωσορίζουμε στο Newsletter του Gamos Portal