Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε!

 

Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό του GamosPortal.gr και κερδίστε!

Ένα μονόπετρο αξίας 1.000,00 € + 100 πόντους στο Loyalty Club από τα κοσμηματοπωλεία Tassoulis Jewellery!

Τέσσερα ρομαντικά 4ήμερα δωρεάν διαμονής στα μαγευτικά Τζουμέρκα, από τη VIlla Lochia!

Θέλω να λαμβάνω τα άρθρα του GamosPortal.gr

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

 

Όροι διαγωνισμού

  • Ο διαγωνισμός αφορά μόνο μελλόνυμφα ζευγάρια που θα επισκεφθούν το stand του GamosPortal.gr την έκθεση Bridal Expo, 1-3 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάππειο.
  • Για την κάθε συμμετοχή είναι απαραίτητη η σωστή συμπλήρωση όλων των πεδίων και η επιβεβαίωση του email. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, η συμμετοχή δεν λαμβάνεται υπόψη.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο stand του GamosPortal.gr, την Κυριακή 3/12/2023, στις 19.00. Το σημείο της κλήρωσης, καθώς και η ακριβης ώρα, μπορούν να μεταβληθούν.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνει σε συνεννόηση με τους χορηγούς. Κανένα δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο προϊόν ή υπηρεσία άλλης αξίας.
  • Συγκεκριμένα για το μονόπετρο δακτυλίδι από τα κοσμηματοπωλεία Tasoulis, το δώρο αφορά το συγκεκριμένο κόσμημα με αυτές τις προδιαγραφές και δεν συμψηφίζεται με άλλες αγορές από τα καταστήματα Tasoulis.
  • Συγκεκριμένα για τα 4ήμερα στα Τζουμέρκα στη Villa Lochia, το δώρο αφορά διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο κατάλυμμα "Η Καλύβα του Τρύφωνα", Το δώρο ισχύει μέχρι 31/12/2024, κατόπιν διαθεσιμότητας και εκτός από τις εξής περιόδους: 1-8/5/2024, 1-20/8/2024, 22-31/12//2024.
  • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων (όνομα, email, τηλέφωνο) τόσο από το GamosPortal.gr, όσο και από τους χορηγούς Tasoulis Jewellery και Villa Lochia. Το GamosPortal.gr ευθύνεται μόνο για την εφαρμογή της δικής του πολιτικής απορρήτου που υπάρχει εδώ. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να διαγραφούν από τη λίστα εγγραφών του GamosPortal.gr ανά πάσα στιγμή.
  • Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από το blog του GamosPortal.gr, τα social media του GamosPortal.gr, καθώς και τα αντίστοιχα μέσα των χορηγών και της έκθεσης.