1ο Σεμινάριο Εκθεσιακών Πωλήσεων, Marketing και Networking

Τι είναι

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με κεντρικό θέμα τη στρατηγική marketing και πωλήσεων που θα πρέπει να καταστρώσει μία επιχείρηση που συμμετέχει σε μία κλαδική έκθεση.

  • Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής μιας έκθεσης;
  • Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την προετοιμασία της συμμετοχής;
  • Πώς μπορώ να αξιοποιήσω στο μέγιστο τη συμμετοχή μου και να αυξήσω τις πωλήσεις μου;
  • Τι πρέπει να κάνω μετά την έκθεση, ώστε να κερδίσω τους πελάτες που με είδαν;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους εκθέτες της New Life και το προσωπικό τους – είτε συμμετέχουν για πρώτη φορά, είτε διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία - να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Πιστεύουμε ότι η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, είναι θεμελιώδης για την επιτυχία και την ανάπτυξή της.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκθέτες της New Life και στο προσωπικό τους.

Πότε θα γίνει

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στο ξενοδοχείο St George Lycabettus. Ώρα άφιξης: 17.30.

Ο Εισηγητής

Ο εισηγητής, Απόστολος Αξαρλής, μετά τις εγκύκλιες σπουδές του στο Βαρβάκειο, ακολούθησε τον Οικονομικό κλάδο με σπουδές στο Εμπορικό τμήμα της ΑΣΟΕΕ (σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και μετέπειτα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Παράλληλα εργαζόταν σε  εμπορικές επιχειρήσεις, όπου είχε την ευκαιρία να αποκτήσει πλούσια εμπειρία, από τα νευραλγικά πόστα του Οικονομικού Διευθυντή, του Διευθυντή Πωλήσεων και του Διευθυντή Αγορών.

Τα τελευταία 15 χρόνια, είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Οργάνωσης, Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων και πιστοποιημένος Εισηγητής Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, στον τομέα Οικονομία – Διοίκηση, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι εμπειρογνώμων και συγγραφέας  Επαγγελματικών προτύπων για την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει συμμετάσχει τόσο σαν εκθέτης, όσο και σαν επισκέπτης-αγοραστής σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Διαδικασία Συμμετοχής

Το σεμινάριο είναι μία προσφορά του www.GamosPortal.gr, με την υποστήριξη της New Life και η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση συμμετοχής της κάθε επιχείρησης και ο αριθμός των ατόμων, για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102635911, για να κλείσετε θέση για εσάς και τους συνεργάτες σας. (τα πεδία με * είναι απαραίτητα).

Εταιρεία *
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *
Αριθμός Ατόμων *
Το μήνυμά σας