Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά RIKI DALAL FASHION HOUSE

RIKI DALAL FASHION HOUSE

Νυφικά RIKI DALAL FASHION HOUSE

RIKI DALAL FASHION HOUSE

Νυφικά RIKI DALAL FASHION HOUSE

Η Ισραηλινή εταιρεία μόδας Riki Dalal, με τον μεγαλύτερο αριθμό προμηθευτών ανά τον κόσμο στον χώρο του νυφικού, αποκτά νέο flagship κατάστημα στην Αθήνα!

Η Riki Dalal έχει γίνει από τις πιο δημοφιλείς σχεδιάστριες νυφικού και κατακτά την παγκόσμια αγορά με ταχείς ρυθμούς. Η εταιρεία της Riki Dalal έχει το μεγαλύτερο αριθμό προμηθευτών ανά τον κόσμο στον χώρο του νυφικού με 150 μπουτίκ και 4 flagships και μάλιστα βρίσκεται στην 1η σελίδα αναζήτησης της Google για νυφικά στο Λονδίνο με βαθμολογία 4.8!

Πάνω από 5.000 χιλιάδες νύφες ετησίως ανά τον κόσμο, εμπιστεύονται νυφικές δημιουργίες του καταξιωμένου Οίκου Riki Dalal. 

Γνωρίστε τη Riki Dalal

Δουλεύοντας για χρόνια πίσω από τα παρασκήνια, η σχεδιάστρια Riki Dalal, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει στο προσκήνιο της διεθνούς αγοράς μόδας. Κατακτώντας την Αγγλική αγορά νυφικού σε μόλις 4 χρόνια , τα φορέματα της Riki πρωταγωνιστούν στο διεθνές ριάλιτι SAY YES TO THE DRESS δημιουργώντας τη δική της μπουτίκ στην Oxford street του Λονδίνου, μία από τις κορυφαίες στην Αγγλία.

Σήμερα, ανοίγουν flagships καταστήματα σε Μπέρμιγχαμ, Σαν Φρανσίσκο, Άμστερνταμ και Αθήνα συνεχίζοντας έτσι να κατακτά την παγκόσμια αγορά.

Η Riki πιστεύει πως  "Το πιο σημαντικό πράγμα γύρω από το νυφικό είναι φυσικά η νύφη! Η αποστολή μου είναι να κάνω το όνειρο κάθε νύφης πραγματικότητα."

Αυτή την περίοδο η σχεδιάστρια Riki Dalal παρουσιάζει την καινούρια καλοκαιρινή κολεξιόν Amor. Η εντυπωσιακή κολεξιόν περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα σχεδίων εμπνευσμένων από τις τελευταίες τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο και απευθύνεται στο στυλ κάθε μέλλουσας νύφης

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά