Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά DIMITRIS SKARPAS COUTURE

DIMITRIS SKARPAS COUTURE

Νυφικά DIMITRIS SKARPAS COUTURE

DIMITRIS SKARPAS COUTURE

Ζητήστε προσφορά
Νυφικά DIMITRIS SKARPAS COUTURE

Καλωσορίσατε στον κόσμο των νυφικών φορεμάτων Dimitrios Skarpas, όπου η ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική με τρόπο ξεχωριστό για κάθε νύφη. Σε ένα ολοκαίνουριο πλέον ατελιέ στην Αθήνα, ο γνωστός σχεδιαστής Δημήτρης Σκάρπας υποδέχεται κάθε μέλλουσα νύφη για να επιλέξει μαζί της το στυλ και τα υλικά που θα ντύσουν τα όνειρα της.

Σχέδια που αποπνέουν απαράμιλλη φινέτσα, υλικά αέρινης πολυτέλειας και κομψότητας, δίνουν σε κάθε δημιουργία αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίζει και να είναι μοναδική. Δημιουργίες προσωπικές, φτιαγμένες για κάθε γυναίκα ξεχωριστά, για να εναρμονίζονται με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της κάθε νύφης. Μοντέρνο και κλασικό ύφος συνδυάζονται με χάρη και αναδεικνύουν την αληθινή ομορφιά.

Ολομέταξοι ταφτάδες, δαντέλες, λεπτομέρειες, αστείρευτο ταλέντο και δημιουργική έμπνευση είναι λίγα μόνο από τα συστατικά επιτυχίας της τριαντάχρονης πορείας του Δημήτρη Σκάρπα.

Ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία νυφικών και βραδινών φορεμάτων θα βρείτε αυτό που θα κάνει ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σας.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά