Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά BRIDAL DE PLUS

BRIDAL DE PLUS

Νυφικά BRIDAL DE PLUS

BRIDAL DE PLUS

Νυφικά BRIDAL DE PLUS

Ο οίκος νυφικών De Plus, με επικεφαλής τη σχεδιάστρια Δέσποινα, δημιουργήθηκε με σκοπό να σχεδιάζει νυφικά για εύσωμες νύφες με ιδιαίτερο σωματότυπο.

Οι γεματούλες πριγκίπισσες την ημέρα του γάμου τους θα λάμπουν από ευτυχία μέσα στο κομψό και ραμμένο για εκείνες νυφικό τους.

Η γαλλική δαντέλα, τα μεταξωτά υφάσματα μπορούν να γίνουν οι πρώτες ύλες για την δημιουργία ενός μοναδικού νυφικού για νύφες ξεχωριστές, που χρειάζονται νυφικά σε μεγάλα μεγέθη, plus size XL, ανεξαρτήτως νούμερου και σχεδίου.

Όλα τα νυφικά προσαρμόζονται στα μέτρα σας ώστε να νιώθετε μοναδική ακόμα και αν έχετε παραπάνω κιλάκια ή ένα σώμα με διαφορετικές αναλογίες πάνω και κάτω, νυφικά για κάθε σωματότυπο.

Το γούστο, η πολυετή πείρα και η αγάπη της Δέσποινας για την τελειότητα θα πραγματοποιήσει τα όνειρα σας για ένα τέλειο νυφικό Όλες οι νύφες την ημέρα του γάμου τους έχουν το δικαίωμα να την ονειρευτούν όπως την επιθυμούν.

Ο οίκος νυφικών De Plus θέλει και μπορεί να υλοποιήσει κάθε επιθυμία σας, ώστε να νιώθετε άνετα, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του σώματος σας που όλες οι γυναίκες έχουν.

Σας περιμένω να πραγματοποιήσουμε μαζί κάθε σας όνειρο.

Αγαπήστε το σώμα σας και νιώστε άνετα!

Είμαι εδώ για σας, τις νύφες τις ξεχωριστές!

Περισσότερες Φωτογραφίες Συμμετέχουμε στην έκθεση New Life


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά