Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά Υποδήματα RIA LABRINOUDI

RIA LABRINOUDI

Νυφικά Υποδήματα RIA LABRINOUDI

RIA LABRINOUDI

Νυφικά Υποδήματα RIA LABRINOUDI

Από μικρή ηλικία είχε πάθος για τα παπούτσια. Θυμάται τον εαυτό της να περνάει πάρα πολλές ώρες μπροστά στις βιτρίνες των καταστημάτων. Παρατηρούσε την κάθε λεπτομέρεια στα παπούτσια και προσπαθούσε να τα τροποποιήσει με βάση το δικό της γούστο. Έτσι, μετά από μακρόχρονη εμπειρία σε τράπεζα, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της. Τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων γυναικείων υποδημάτων. Παρακολούθησε μαθήματα σε δύο σχολές για τρία χρόνια κι έπειτα μαθήτευσε δίπλα σε καταξιωμένους τεχνίτες στον χώρο του υποδήματος. Έμαθε όλα τα μυστικά της υποδηματοποιείας και το 2018 δημιούργησε το δικό της brand.

Τα παπούτσια της χαρακτηρίζονται από κομψότητα, λάμψη, δυναμισμό και άνεση! Με έμπνευση από την κάθε στιγμή της ζωής της, από την φύση και τις εικόνες που βλέπει γύρω της, συγκεντρώνει πληροφορίες που μεταμορφώνονται σε υπέρκομψα παπούτσια, θηλυκά και ξεχωριστά τα οποία απογειώνουν και την πιο απλή εμφάνιση.

Η συλλογή της αποτελείται από γόβες, πέδιλα, μποτάκια και μπότες σε διάφορα ύψη τακουνιών αλλά και από πολλές επιλογές σε φλατ παπούτσια. Για την κατασκευή των παπουτσιών χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας ιταλικά δέρματα και ειδικά ενισχυμένους πάτους έτσι ώστε η κάθε γυναίκα που τα φοράει να νιώθει άνετη και ξεχωριστή.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά