Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

BABY BOOM

Επικοινωνία

Maternity - Newborn Photography BABY BOOM

Το Baby Boom photography by Ilias Gatis είναι studio δημιουργικής βρεφικής φωτογραφίας και ειδικεύεται σε θεματικές φωτογραφίσεις μητρότητας, νεογέννητου, παιδιού, βάπτισης και οικογένειας.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό, τεχνική και καλλιτεχνική αρτιότητα, το Baby Boom αποτυπώνει κάθε ξεχωριστή στιγμή στο χρόνο, μαζί με όλα τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν και δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο μοναδικών αναμνήσεων για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες και τα μωρά που ποζάρουν στο φακό του.

Με την κάμερα ως φυσική προέκταση του χεριού του, ο Ηλίας είναι επαγγελματίας φωτογράφος τα τελευταία δέκατεσσερα χρόνια και χομπίστας από το 1983, τη χρονιά που γεννήθηκε.

Στην επαγγελματική του πορεία, ασχολήθηκε με τα περισσότερα είδη Φωτογραφίας, πειραματίστηκε με τη Γραφιστική και επικεντρώθηκε στη Διαφημιστική Φωτογραφία, σιγουρότατος πως εκεί ήταν η κλίση του.

Μετά, όμως, έγινε θείος. Φωτογράφισε για πρώτη φορά τη μικρή του ανιψιά και μετά όλα πήραν το δρόμο τους…

Σήμερα, είναι ο δημιουργός, ο σκηνοθέτης, ο στυλίστας, ο διευθυντής παραγωγής και, τελικά, ο φωτογράφος του studio Baby Boom. Ενός χώρου όπου ο Ηλίας φωτογραφίζει κάθε μωρό ακριβώς όπως την ανιψιά του: με ασφάλεια, προσοχή και αγάπη.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά