Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ομορφιά Νύφης MICHALELIS PROFESSIONAL HAIR & MAKE UP TEAM

MICHALELIS PROFESSIONAL HAIR & MAKE UP TEAM

Ομορφιά Νύφης MICHALELIS PROFESSIONAL HAIR & MAKE UP TEAM

MICHALELIS PROFESSIONAL HAIR & MAKE UP TEAM

Ομορφιά Νύφης MICHALELIS PROFESSIONAL HAIR & MAKE UP TEAM

Ο Ιωάννης Μιχαλέλης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Hair Experts και Makeup Artists στην Ελλάδα. 

Το πάθος του είναι να πραγματοποιεί τα όνειρα των γυναικών που τον εμπιστεύονται και αυτό το ίδιο πάθος είναι που τον παρακινεί και τον εμπνέει να δημιουργεί μοναδικά looks, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας ξεχωριστά. 

Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του, δεν έχει σταματήσει να αναζητά νέους τρόπους για να εξελίσσεται ο ίδιος αλλά και τα ταλέντα του, κάτι που επιτυγχάνει παρακολουθώντας  workshops σχετικά με το hair styling και τις τελευταίες τάσεις του makeup, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες της ομορφιάς ανά τον κόσμο.

Ορόσημο στην καριέρα του στάθηκε η συμμετοχή του, σαν professional makeup artist με την Kryolan και τη MAC, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αλλά και η συνεργασία του με τον Mario Dedvanonic, διάσημο Makeup Artist της Kim Kardashian. 

Από τις Ελληνίδες celebrities που τον εμπιστεύονται τυφλά για τις glamorous εμφανίσεις τους, εως την κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά, που επιθυμεί να πραγματοποιήσει το look των ονείρων της για μια ιδιαίτερη περίσταση, το ύφος και το στίγμα  του Ιωάννη Μιχαλέλη στο hair styling και το Makeup είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα.

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, ο ίδιος και η ικανότατη ομάδα του, παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε θεραπείες αναδόμησης μαλλιών, αλλαγές χρώματος χωρίς απώλειες στην ποιότητα των μαλλιών σας, μοναδικά haircuts και εντυπωσιακά make up looks, που θα σας κάνουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά