Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα LA DUETTE ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

LA DUETTE ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Κτήματα LA DUETTE ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

LA DUETTE ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Κτήματα LA DUETTE ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Για καλοκαίρι & χειμώνα επισκεφθείτε πέντε από τα εντυπωσιακότερα κτήματα για γάμο της Αττικής, τα La Duette Κτήματα Γάμου.

Τα La Duette Κτήματα Γάμου είναι επίγειοι, πανέμορφοι  παράδεισοι, πολύ κοντά σε όλα τα προάστια της Αθήνας, λόγω της σύνδεσής τους με την Αττική οδό.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Όλα τα La Duette Κτήματα Γάμου: 

  • Είναι  εφοδιασμένα  με τις ειδικές άδειες λειτουργίας.
  • Διαθέτουν γραφικά εκκλησάκια, όπου μπορεί να τελεστούν  τα ιερά μυστήρια του γάμου & της βάπτισης.
  • Διαθέτουν πολυτελείς- χλιδάτες εσωτερικές αίθουσες, επενδεδυμένες με ξύλο, πέτρα & γυαλί, φωτισμένες με απαλό, ρομαντικό φωτισμό  που δημιουργούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό, & μας ταξιδεύουν σε εκλεπτυσμένης διακόσμησης ελβετικά σαλέ.
  • Διαθέτουν ηλεκτρογεννήτριες.

Στα La Duette Κτήματα γάμου, οι καλεσμένοι σας θα ζήσουν μία υπέροχη δεξίωση γάμου, θα ανακαλύψουν γωνιές χαλάρωσης & απομόνωσης απολαμβάνοντας το κρασί τους στα διάσπαρτα σαλόνια των καταπράσινων κήπων με τους εξωτικούς φοίνικες, ευωδιασμένους με τα αρώματα της φύσης & των λουλουδιών ή δίπλα στις πετρόκτιστες σμαραγδένιες πισίνες & στα πολύχρωμα συντριβάνια με τα κελαρυστά νερά.

Επιπλέον, στον όμιλο La Duette συνεργαζόμαστε με τους πλέον κορυφαίους πρωτοποριακούς Οίκους Νυφικών. Μπορείτε να διαλέξετε από την γκάμα των  Υψηλής Ραπτικής νυφικών μας ή η κ. Εβίτα σε συνεργασία μαζί σας μπορεί να σχεδιάσει το νυφικό των ονείρων σας. Δείτε τα νυφικά μας, εδώ.

Εργαζόμαστε με κέφι ώστε να δώσουμε τέλεια νότα στις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας δεξίωση!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά