Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΚΤΗΜΑ ΜΙΚΕΛΙΝΑ

Επικοινωνία

Κτήματα ΚΤΗΜΑ ΜΙΚΕΛΙΝΑ

ΚΤΗΜΑ ΜΙΚΕΛΙΝΑ Η πορεία του κτήματος Μικελίνα μέσα στο χρόνο το έχει πλέον καθιερώσει ως ένα από τα πιο οργανωμένα και υπεύθυνα κτήματα στο χώρο των εκδηλώσεων.

Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα στην περιοχή της Παλλήνης στο 16ο χλμ επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων ή και από την έξοδο Υ8 (Παλλήνης) της Αττικής Οδού . Παρέχει άνετο parking για την διευκόλυνση των επισκεπτών του.

Σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό του περιβάλλον αλλά και τις εναλλαγές των χώρων που διαθέτει καθιστά εξαιρετική την επιλογή του.

Η ζεστή φιλοξενία που αποπνέει κάθε χώρος του Κτήματος σε συνδυασμό με τους έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες μας, αποτελεί την εγγύηση για την επιτυχία κάθε δεξίωσης.

Φροντίζοντας με περίσσια αγάπη κάθε λεπτομέρεια για την ανεπανάληπτη βραδιά του Γάμου σας, προσφέρουμε σε εσάς και στους προσκεκλημένους την δυνατότητα να νιώσουν άνεση και να διασκεδάσουν αξέχαστα κοντά σας.

Ο χώρος μας διαθέτει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει video wall, ηχητικά συστήματα, ειδικό φωτισμό, projectors και μικρόφωνα και μπορεί να ανταποκριθεί στις εξεζητημένες ανάγκες κάθε event.

Όλοι οι χώροι του κτήματος χαρακτηρίζονται μοντέρνοι με στοιχεία διακριτικής πολυτέλειας που σας προσκαλούν να νιώσετε την μοναδικότητα της σημαντικότερης ημέρας της ζωής σας ζώντας ένα πραγματικό όνειρο, πιο αληθινό από ποτέ!

Οι χώροι του κτήματος:

ΠΙΣΙΝΑ ( χώρος υποδοχής Α. χώρου)

Καλωσορίζουμε τους προσκεκλημένους σας προσφέροντας τους απολαυστική χαλάρωση στον χώρο της πισίνας μέσα σε ένα καταπράσινο και ρομαντικό περιβάλλον σερβίροντας εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες και παγωμένα cocktails υπό τους ήχους εκλεπτυσμένης μουσικής.

Α. ΧΩΡΟΣ (μέγιστη χωρητικότητα 450 άτομα)

Η ενιαία υπαίθρια αίθουσα του κτήματος καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά την ομορφιά του εξωτερικού τοπίου με την ζεστασιά ενός εσωτερικού ατμοσφαιρικού χώρου. Κύρια στοιχεία το ξύλο , το μέταλλο , οι μικρές πέτρινες λεπτομέρειες στις εισόδους και ο μοντέρνος διάκοσμος. Η ανοιγόμενη ηλεκτρική οροφή αποτελεί το βασικό του πλεονέκτημα αφού προσφέρει απλόχερα την αίσθηση ελευθερίας για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές ενώ παράλληλα διασφαλίζει και σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών. Η εικόνα της υψηλής αισθητικής του χώρου ενισχύεται με τον πολυτελή εξοπλισμό από τραπέζια και ξύλινες καρέκλες Ballroom χρώματος lime wash αλλά και επιβλητικά μοναστηριακά στο επίπεδο Buffet για την τοποθέτηση των εδεσμάτων.

Β. ΧΩΡΟΣ (μέγιστη χωρητικότητα 220 άτομα)

Ο ανακαινισμένος υπαίθριος χώρος του κτήματος που έχει χαρακτηριστεί για την μοναδική του φιλοξενία σας προσφέρει την νέα θετική του αύρα περιπλέκοντας αρμονικά την ομορφιά της φύσης με τα μοντέρνα υλικά της κατασκευής του. Ο εξοπλισμός που διαθέτει ο χώρος αποτελείται από τραπέζια και καρέκλες υψηλής ποιότητας ντυμένες με λευκό κάλυμμα.

Γ.ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ (μέγιστη χωρητικότητα 220 άτομα)

Η κλιματιζόμενη αίθουσα φτιαγμένη με πολύ αγάπη και μεράκι χαρίζει την lounge ατμόσφαιρα στους επισκέπτες της ενώ αφήνει την πολυτέλεια και το χρώμα να αγκαλιάσει ιδανικά τις αισθήσεις. Ο ειδικός ζεστός φωτισμός έναστρου ουρανού στον χώρο της πίστας παραπέμπει μοναδικά σε “παραμύθι”. Ο εξοπλισμός που την περιβάλλει προσθέτει στοιχεία λεπτής αισθητικής. Παρέχει επίσης και την δυνατότητα κάλυψης σε περίπτωση κακοκαιρίας συμπληρώνοντας ιδανικά τον υπαίθριο Β. χώρο.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά