Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΚΤΗΜΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

Επικοινωνία

Κτήματα ΚΤΗΜΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

Στιγμές χαράς, επιτυχίας, καταξίωσης, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες για γιορτή, που θέλετε να χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά σας. Όπως και αν έχετε ονειρευτεί τα πιο όμορφα και σημαντικά, προσωπικά ή επαγγελματικά γεγονότα της ζωής σας, στο Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό. Έναν ειδυλλιακό και καταπράσινο, αμφιθεατρικό και πολύ-επίπεδο χώρο 8 στρεμμάτων, προσβάσιμο και σε ΑΜΕΑ.

Ατμοσφαιρικό, φιλόξενο, άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Με μαγευτική φυσική ομορφιά, θετική αύρα, εκκλησάκι και εκπληκτική θέα.

Ένα κτήμα με κοσμοπολίτικο αέρα, άνετο αλλά όχι αχανές και απρόσωπο, που συνδυάζει την ανεπιτήδευτη κομψότητα, με τη διακριτική πολυτέλεια. Tη vintage διακόσμηση με τη ζωντάνια και την ανεμελιά της μποέμ αισθητικής, αν την επιλέξετε ως επιπλέον παροχή. Με αρχιτεκτονικές πινελιές που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν, όπως: ο καταρράκτης με το βραχόκηπο, τα ιδιαίτερα φυτά και τη ρομαντική λιμνούλα, η μικρή πισίνα με το τρεχούμενο νερό από το κιούπι δίπλα στο ναό του Αγίου Δημητρίου, το πανέμορφο οκτάγωνο μπαρ-κιόσκι, το επιβλητικό στεγασμένο αίθριο.

Το Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των κοινωνικών, πολιτιστικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Έχει καταξιωθεί, χάρη στην υψηλή αισθητική, στην άψογη εξυπηρέτηση, στην τεχνογνωσία, στην πολυετή εμπειρία, στην υπευθυνότητα, στη δημιουργικότητα και στον επαγγελματισμό των ανθρώπων του. Της εξειδικευμένης ομάδας και των προσεχτικά επιλεγμένων συνεργατών του, που θεωρούν την ικανοποίηση κάθε σας επιθυμίας και την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσής σας προσωπική υπόθεση.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά