Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα ΚΤΗΜΑ DIAMOND by Delichef Catering

ΚΤΗΜΑ DIAMOND by Delichef Catering

Κτήματα ΚΤΗΜΑ DIAMOND by Delichef Catering

ΚΤΗΜΑ DIAMOND by Delichef Catering

Κτήματα ΚΤΗΜΑ DIAMOND by Delichef Catering

Το Κτήμα DIAMOND by Catering Delichef , είναι η ιδανική επιλογή για τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις σας. Βρίσκετε σε στρατηγική θέση πολύ κοντά στην Εθνική οδό στην Νέα Κηφισιά, σε μια καταπράσινη έκταση ακριβώς  δίπλα στις όχθες του ρέματος της Χελιδονούς.

Υπέροχος αλλά  και ρομαντικός χώρος με πλούσια βλάστηση και αέρα εξοχής. Ο χώρος αποπνέει την “country chic” αίσθηση της εξοχής με πολλά στοιχεία vintage. Μαζί θα οργανώσουμε τον γάμο, την βάπτιση, κάθε είδους πάρτι (παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων), καθώς και την εταιρική σας εκδήλωση (meeting, training, team building, γιορτή κ.α.).

Στο Κτήμα λειτουργεί υπερσύγχρονη κουζίνα και όλα τα εδέσματα & τα επιδόρπια παρασκευάζονται στον χώρο μας, από καταξιωμένους Chef, με την σφραγίδα του Catering Delichef.   

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες της τροφοδοσίας μας είναι πιστοποιημένες με ΗΑCCP - ISO 22000/2005 και διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα όλα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του. 

Στο Κτήμα Diamond θα βρείτε και πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως personal event planner, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με άνεση και χωρίς άγχος όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης σας.

H υπηρεσία μας εξωτερικού catering μπορεί να σας εξυπηρετήσει με εξαιρετικά μενού, τόσο σε εξωτερικό χώρο όσο και στο σπίτι σας ή και στο γραφείο σας.  Μην διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά για το κέρασμα σας έξω από την εκκλησία, για το τραπέζι των αρραβώνων σας, για το κάλεσμα των νονών ή των κουμπάρων στο πατρικό σας, για ένα γεύμα υψηλών απαιτήσεων,  ακόμα και για όρθιο cocktail.

Εσείς εμπιστευτείτε μας για την διοργάνωση της δεξίωσης σας και διασκεδάστε μαζί με τους επίτιμους καλεσμένους σας. Η πολυετή εμπειρία του Catering Delichef καθώς και η ιδιαίτερη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού μας θα σφραγίσουν με απόλυτη επιτυχία της εκδήλωση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον χώρο και τις παροχές μας.

Highlights του Κτήματος Diamond

  1. Μοντέρνος καλοκαιρινός εξωτερικός χώρος
  2. Κλιματιζόμενη αίθουσα με φυσικό φώς
  3. Ωράριο χωρίς περιορισμό
  4. Ρομαντική Λίμνη με φωτιζόμενο καταρράκτη
  5. Εντυπωσιακός Υδάτινος φράκτης, ειδικά φωτισμένος.
  6. Χώρος πάρκινγκ
  7. Ηχητικός εξοπλισμός
  8. Γεννήτρια
  9. Personal event planner
  10. Δική του κουζίνα πιστοποιημένη με ΗΑCCP - ISO 22000/2005
Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά