Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Μεταξύ Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη, σ’ ένα βιολογικό αμπελώνα και ελαιώνα έκτασης 22 στρεμμάτων, δεσπόζει η βίλλα Καρολίνα στην κορυφή ενός κατάφυτου καταπράσινου λόφου. Ένα υπέροχο σκηνικό, ιδανικό για να υποδεχτεί γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η εξαιρετική υποδομή κάνει άνετη και ευχάριστη κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Το κατάλυμα περιβάλλεται από υπαίθριο χώρο δεξίωσης 450 καθήμενων ατόμων, με πισίνα 25 μέτρων και γκαζόν. Διατίθεται και στεγασμένος χώρος δεξιώσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει 250 καλεσμένους. Η άψογη ηχητική εγκατάσταση και η συνολική τεχνική υποδομή εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους στο event σας.

Ο εξωτερικός παιδότοπος επιτρέπει την ασφαλή απασχόληση των μικρών μας φίλων καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αφήνοντας το αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη ιδιόκτητη τοποθεσία 4 στρεμμάτων, οι καλεσμένοι διασχίζουν ένα καταπράσινο κήπο και φτάνουν στην γραφική πέτρινη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Εκεί, σε μια πλατεία κάτω από αιωνόβια πεύκα θα αντικρίσουν την κρήνη με το τρεχούμενο νερό κι ένα πέτρινο θεατράκι που παραπέμπουν σε σκηνικό γραφικού χωριού.  Ένα λαξευτό σιντριβάνι, μια παλιά αγροτική ξύλινη άμαξα και πολλά συλλεκτικά αγροτικά αντικείμενα δημιουργούν ένα μοναδικό υπαίθριο μουσείο.

Ακριβώς δίπλα η μοντέρνας αρχιτεκτονικής βίλα παραχωρείται για τη φιλοξενία του ζευγαριού, ενώ υπάρχει η ίδια δυνατότητα για φίλους και συγγενείς σε ιδιαίτερα δωμάτια του ίδιου κτήματος.

Λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της, η βίλα έχει επιλεχθεί κατά καιρούς και για παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών σειρών.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά