Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΙΠΠΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ

Επικοινωνία

Κτήματα ΙΠΠΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ

Το Κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη είναι ένας ιδιαίτερος χώρος εκδηλώσεων που απλώνεται σε 40 στρέμματα, στο Κορωπί των Μεσογείων.

Το φυσικό περιβάλλον, καλλιεργημένο με ελιές, κυπαρίσσια, ευκαλύπτους, βουκαμβιλιες και με τα ανθισμένα παρτέρια του, αποτελεί ιδανικό χώρο εκδηλώσεων για το γάμο σας, τη βάπτιση ή όποια άλλη εκδήλωση.

Το γραφικό εκκλησάκι του κτήματος προσφέρεται για έναν ρομαντικό γάμο μέσα στη φύση. Αν θελήσετε να κάνετε το γάμο σας και τη βάπτιση του μωρού σας την ίδια μέρα, η άνεση χρόνου που σας προσφέρει η ιδιωτική εκκλησία είναι σοβαρό πλεονέκτημα.

Όταν θα φωτογραφίζετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας μετά την τελετή του γάμου ή της βάπτισης, οι καλεσμένοι σας θα πάρουν το ποτό της υποδοχής στον ιδιαίτερο χώρο που προσφέρει το κτήμα.

Η αίθουσα που προσφέρει το κτήμα Ιπποστάσιο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του. Κτισμένη με όλες τις προδιαγραφές ήχου, μόνωσης, εξαερισμού, διακοσμημένη με φροντίδα και γούστο, προσδίδει στη δεξίωση σας άνεση, πολυτέλεια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Στο Κτήμα Ιπποστάσιο η ηχητική κάλυψη έχει μελετηθεί ώστε ενώ θα έχετε τον μέγιστο ήχο στη δεξίωσή σας, τα ειδικά ηχεία που διαθέτει ο χώρος εκδηλώσεων σας εξασφαλίζουν ότι το γλέντι θα διαρκέσει με την ίδια ένταση, χωρίς περιορισμό, ως το πρωί.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά