Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου CHALET

CHALET

Κτήματα Γάμου CHALET

CHALET

Ζητήστε προσφορά
Κτήματα Γάμου CHALET

Το Chalet βρίσκεται στο Πικέρμι, μόλις δέκα λεπτά από την Αγία Παρασκευή και 800 μέτρα πριν το κέντρο του Πικερμίου και έχει παρουσία 70 χρόνων στο χώρο της εστίασης εκ των οποίων τα τελευταία 30 χρόνια, στην οργάνωση δεξιώσεων. Διαθέτει εσωτερική αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει 450 άτομα καθώς και έναν εξαιρετικής ομορφιάς κήπο με πισίνα για 350 άτομα, διασφαλίζοντας την γαμήλια δεξίωσή σας με όποιες καιρικές συνθήκες. Επίσης, η προνομιακή του θέση επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση των καλεσμένων σας, που γίνεται ακόμα ευκολότερη µε την ύπαρξη του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης.

Το κλασικό στιλ αλλά και οι μοντέρνες πινελιές του Chalet, δημιουργούν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, που θα σας εντυπωσιάσει.

From Chalet:

"Με την προσωπική σφραγίδα και επιμέλεια της οικογένειάς μας τόσο στην φροντίδα των εδεσμάτων όσο και στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, δημιουργούμε για εσάς μοναδικές στιγμές. Η φροντίδα και η εξυπηρέτηση, του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας, θα μείνουν στην μνήμη των καλεσμένων σας για πολύ καιρό."

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΑΛΛΗΝΗ