Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ξενοδοχεία ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL

ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL

Ξενοδοχεία ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL

ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL

Ξενοδοχεία ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL

To Saint George Lycabettus lifestyle hotel γνωρίζoντας τα συστατικά εκείνα που θα κάνουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας ονειρικές, αναλαμβάνει τη δημιουργία και εκτέλεση της δικής σας γαμήλιας εκδήλωσης σε μία από τις μοναδικές αίθουσες του ξενοδοχείου, σε συνεργαζόμενα κτήματα ή και σε ιδιωτικούς χώρους με την υπηρεσία Bridal Catering & Bartending.

Με κοσμοπολίτικη αίσθηση, προσωπική φροντίδα, αμεσότητα και σημασία στην λεπτομέρεια το St George Lycabettus στοχεύει στη διοργάνωση ονειρικών γαμήλιων δεξιώσεων που «αγγίζουν» μέχρι και τα 700 άτομα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα μοναδικά μενού μας όπως Simple Elegance menu, Exquisite buffet menu, White truffle menu (γεύσεις με λάδι λευκής τρούφας που θεωρείται το διαμάντι της γαστρονομίας), να πρωτοτυπήσετε διαμορφώνοντας θεματικό μενού, όπως Gold menu, Rock wedding menu, Fairytale menu ή με έξτρα «Γευστικές Πινελιές» βάση τα συστατικά όπως Menu με θέμα Πορτοκάλι, Lime, Ρόδι και πολλά άλλα.

Οι πολυτελέστατες αίθουσές μας, τα συνεργαζόμενα κτήματα και οι ιδιωτικοί χώροι υποδέχονται καθημερινά τις πιο δημιουργικές art de la table προτάσεις και τα πιο “eclectic catering menus” του Saint George Lycabettus με εγγύηση πέντε αστέρων!

Aπό παιδικά πάρτι, γαμήλιες δεξιώσεις, theme parties, business events, μέχρι γαστρονoμικά gala. Από 10 άτομα μέχρι τον δικό σας... αριθμό ατόμων.

Οι υπηρεσίες bartending με sur mesure cocktail list μπορούν να ολοκληρώσουν την μοναδική βραδιά σας. Δίνοντάς σας την δυνατότητα συνάντησης με δικό μας εξειδικευμένο mixologist για γευσιγνωσία μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας λίστα με cocktail και welcome drink σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Περισσότερες Φωτογραφίες Συμμετέχουμε στην έκθεση New Life


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά