Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ξενοδοχεία CONGO PALACE HOTEL

CONGO PALACE HOTEL

Ξενοδοχεία CONGO PALACE HOTEL

CONGO PALACE HOTEL

Ξενοδοχεία CONGO PALACE HOTEL

Κρατάμε τα κλειδιά της επιτυχίας της δεξίωσης του γάμου σας.

Η ποικιλία των διαθέσιμων χώρων μας σε μέγεθος και αριθμό επισκεπτών, η μοναδική πρωτοτυπία του φυσικού φωτισμού σε όλους μας τους χώρους εκδηλώσεων στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου μας, ο υπέροχα χαλαρωτικός χώρος της πισίνας, συναντούν το προσωπικό μας, όλοι έμπειροι επαγγελματίες με γνώση και εγγενή ευγένεια, και συμπληρώνονται από τον πλήρη εξοπλισμό. Το αποτέλεσμα; Μία δεξίωση γάμου στην Αθήνα που σας ταξιδεύει, σας αφήνει να ονειρευτείτε ανεμπόδιστα, σας επιτρέπει να αφεθείτε στην απόλαυση, σας προσφέρει την πιο φιλόξενη αγκαλιά για την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής.

Η ευρύχωρη αλλά και cozy Kinshasa, με την εικόνα του γαλάζιου της πισίνας να προσδίδει νότες ευζωίας στο εσωτερικό της, η εξωτική Boyoma Falls, σε αφρικάνικο στυλ διακοσμημένη σε προσωπικό ύφος, η κομψή Mueru με τον μεγάλο εξώστη, αποτελούν τρεις από τις ιδανικότερες επιλογές εσωτερικού χώρου γαμήλιων δεξιώσεων στην Αθήνα, ενώ ο εξωτερικός χώρος της πισίνας ολοκληρώνει τις επιλογές σας τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την αίθουσα που σας ταιριάζει και θα σας παρουσιάσει τα μενού και τις δυνατότητες συνδυασμών γεύσεων. Θα σας ξεναγήσει στις διακοσμητικές επιλογές, θα σας προτείνει DJs - πολύτιμους για τη συμβολή τους στη μουσική επένδυση της βραδιάς αλλά και ειδικούς για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών προσκεκλημένων σας. Μαζί θα οδηγηθείτε με ασφάλεια στις επιλογές που ταιριάζουν ιδανικά στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
Μόλις ολοκληρωθεί η επιλογή του χώρου, της διακόσμησης και του μενού, η ομάδα των δεξιώσεων γάμου αναλαμβάνει δράση ώστε να είναι όλα έτοιμα, όπως τα ονειρευτήκατε, την ημέρα της «γιορτής»!!!


Δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες γαμήλιας δεξίωσης:


• Ποτό καλωσορίσματος για όλους τους καλεσμένους σας
• Πακέτο ποτών σε ελεύθερη κατανάλωση (κόκκινο - λευκό κρασί , μπύρα & αναψυκτικά)
• Γαμήλια τούρτα για όλους τους καλεσμένους σας
• Ένα μπουκάλι σαμπάνια κατά τη διάρκεια κοπής της τούρτας με 2 ποτήρια
• Διανυκτέρευση για τους νεόνυμφους στη γαμήλια σουίτα με λουλούδια , σαμπάνια & πρωινό στο δωμάτιο
• Βιβλίο ευχών
• Δώρο 1ης επετείου Γάμου: Mια ρομαντική βραδιά σε Executive δωμάτιο του ξενοδοχείου μας , με κρασί , φρούτα εποχής & πλούσιο πρωινό σε buffet

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ