Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κοστούμι Γαμπρού CROSBY

CROSBY

Κοστούμι Γαμπρού CROSBY

CROSBY

Κοστούμι Γαμπρού CROSBY

Για περισσότερο από 40 χρόνια, τα καταστήματα Crosby εξειδικεύονται στον τομέα του γαμπριάτικου κοστουμιού. Άνθρωποι με μεγάλη τεχνογνωσία και μεράκι επιλέγουν και σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον γάμο σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδιαστών και οίκων μόδας παγκοσμίως όπως οι Hugo Boss, Κarl Lagerfeld, Versace, Daniel Hechter, Guy Laroche κ.λπ. 

Είτε αναζητάτε μια μοντέρνα εμφάνιση, είτε κάτι πιο παραδοσιακό, είναι σημαντικό να εξετάζετε πάντοτε την ποιότητα, το ύφος και την άνεση κατά την επιλογή του κοστουμιού σας. Τα καταστήματα Crosby διαθέτουν επίσημα ενδύματα και αξεσουάρ για όλες τις εποχές, τόσο για τον γαμπρό, όσο για τον κουμπάρο ή και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε τα χρώματα και τα υφάσματα, αλλά και να επενδύσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ το κοστούμι σας, για μια εντελώς μοναδική εμφάνιση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από χειμερινά, καλοκαιρινά ή demi-saison κοστούμια, παλτό, γιλέκα, και μια ποικιλία από αξεσουάρ όπως γραβάτες, παπιγιόν, μανικετόκουμπα, μαντίλια τσέπης, tie-bars, ζώνες και παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. 

Επενδύστε σε εξαιρετικά κομψά κοστούμια που μπορούν να προσαρμοστούν για να φορεθούν και σε άλλες σημαντικές περιστάσεις, πέρα από την ημέρα του γάμου σας. Τα καταστήματα Crosby σας βοηθούν να επιλέξετε έξυπνα και να αποκτήσετε το κοστούμι που σας ταιριάζει, ή και να το μεταποιήσετε ανάλογα με τον σωματότυπό σας και το είδος της χρήσης που επιθυμείτε να κάνετε στη συνέχεια.

Άψογα και στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τα καταστήματα Crosby σέβονται τα αυστηρά χρονοδιαγράμματά σας και σας προμηθεύουν εγκαίρως με τα προϊόντα των παραγγελιών σας. 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για τις αγορές σας.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά