Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου TWO TWENTY TWO

TWO TWENTY TWO

Φωτογραφία - Video Γάμου TWO TWENTY TWO

TWO TWENTY TWO

Φωτογραφία - Video Γάμου TWO TWENTY TWO

“Η πιο σημαντική στιγμή… είναι αυτή που αιχμαλωτίζεις στο φακό. Γιατί είναι αυτή που μένει για πάντα στο χρόνο!”
Είμαστε μια ομάδα φωτογράφων και κινηματογραφιστών γάμου που εργάζονται μαζί για να πουν αληθινές ιστορίες αγάπης και περιπέτειας σε όλο τον κόσμο.

Στο studio 222 εμπνεόμαστε από κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να δώσει μια όμορφη φωτογραφία. Από τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, τις ματιές, τα χαμόγελα, τα γέλια, τις κινήσεις, τις χειρονομίες… από κάθε τι που λέει μια ιστορία. Για τη μέρα του γάμου σας, τη βάφτιση του παιδιού σας, μια σημαντική επέτειο! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες στιγμές της ζωής σας… ή ακόμα και σε ένα πορτρέτο σας. Για να έχετε κάθε στιγμή στα χέρια σας!

Το υψηλό αισθητικό κριτήριο στο studio 222 είναι αυτό που κάνει το αποτέλεσμα έργο αρτιότητας. Γιατί η καλλιτεχνική φωτογραφία είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, η οποία εκτός από τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις, απαιτεί τη δημιουργία μιας άνετης συναισθηματικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και το φωτογράφο. Και είναι αυτό το δέσιμο που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και θα σας οδηγήσει να βγάλετε το πιο όμορφο συναίσθημα της στιγμής.

Studio 222! It takes 2 to remember!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά