Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

STUDIO ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

STUDIO ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ζητήστε προσφορά
Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα περισσότερα ζευγάρια συνήθως έχουν για πρώτη φορά μια συνεργασία με έναν επαγγελματία φωτογράφο στο Γάμο τους. Είμαστε τυχεροί που σαν επαγγελματίες έχουμε μια δουλειά που μας αρέσει μιας και κινούμαστε μέσα στη χαρά και τη συγκίνηση του γαμπρού και της νύφης. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι το πάθος μας για εξέλιξη και οι καινοτόμες ιδέες μας για να γίνει ο γάμος σας καλύτερος από ότι τον είχατε φανταστεί. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και θεωρούμε πρόκληση το πώς θα γράψουμε στο φακό όσα περάσουν από μπροστά μας. Για το πώς θα σας ενθουσιάσουμε να βλέπετε ξανά και ξανά τις εικόνες αυτής της ημέρας και να πείτε στο τέλος πως ήταν μια ειλικρινής πάνω απ’όλα συνεργασία αλλά και ένα άριστο αποτέλεσμα. Ο τρόπος φωτογράφισης έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια κι εμείς σαν αποκλειστικά φωτογράφοι μυστηρίων γάμου και βάπτισης φροντίζουμε πάντα να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, πάντα με φρέσκιες ιδέες αποτυπώνοντας στιγμές…εκφράσεις…συναισθήματα. Από το 1994 πολλά ζευγάρια μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν δικαιωθεί για την επιλογή τους αυτή. Μαζί επιλέγουμε την αισθητική και το ύφος της φωτογράφισης που έχετε ονειρευτεί και εμείς με την ματιά μας και την τεχνική μας το κάνουμε πραγματικότητα. Θα είναι τιμή μας να επιλέξετε εμάς να είμαστε κοντά σας στις πιο προσωπικές και αποκλειστικές στιγμές σας…να είμαστε εμείς οι προσωπικοί σας φωτογράφοι.

Η Φωτογράφιση Γάμου έχει αλλάξει. Κυρίως στην αποτύπωση των συναισθημάτων της ημέρας εκείνης.

Υπάρχει πια μια πολύ διαφορετική προσέγγιση...νέες εικόνες...μια άλλη ματιά. Τέλος στη μετριότητα των εικόνων. Επιλέγοντας τη δυναμική ομάδα μας αισθανθείτε σιγουριά για το αποτέλεσμα που σας αξίζει. Η πολυετής πείρα μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις. Σε ένα φιλικό περιβάλλον θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Οι πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες μας θα σας ενθουσιάσουν. Έχουμε αρκετή όρεξη και τρέλα για δημιουργία.

Είναι μια ευαίσθητη αλλά αγαπημένη αποστολή η φωτογράφιση της βάπτισης.

Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και ετοιμότητα μιας και ο χρόνος τρέχει και πίσω δε γυρνά... και οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές είναι πάντα απρόβλεπτοι. Φροντίζουμε να είμαστε όλες τις στιγμές κοντά σας αποτυπώνοντας την ημέρα αυτή με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμάστε αργότερα τις αυθόρμητες εκφράσεις την συγκίνηση, αλλά και την καλλιτεχνική φωτογράφιση την επόμενη μέρα του μωρού σας.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά