Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου STELIOS TSIKAS

STELIOS TSIKAS

Φωτογραφία - Video Γάμου STELIOS TSIKAS

STELIOS TSIKAS

Φωτογραφία - Video Γάμου STELIOS TSIKAS

Θα μπορούσε μια στιγμή να μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο; Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσες να ζεις ξανά και ξανά τις πιο σημαντικές και γεμάτες ευτυχία στιγμές σου κάθε μέρα, για την υπόλοιπη ζωή σου;

Η στιγμή ποτέ δεν χάνεται. Οι αναμνήσεις μπορεί να ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά η μοναδικότητα της κάθε στιγμής που έζησες μπορεί να διατηρηθεί αυθεντική, ξεχωριστή, παντοτινή... Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια επιδιώκω ακριβώς αυτό: να δημιουργώ εικόνες που διαρκούν για πάντα.

Όταν όλα ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου, είναι σημαντικό να υπάρχουν αναμνήσεις που μένουν ζωντανές. Ζωντανές όπως το πρώτο σας φιλί ως νιόπαντρο ζευγάρι, ο πρώτος σας χορός, τα γέλια των συγγενών και των φίλων σας. Και αυτός είναι ο σκοπός μου: να αποθανατίζω την κάθε στιγμή με τέτοιο τρόπο, που να παραμένει αθάνατη.

Πιστεύω ότι ο κάθε γάμος αφηγείται και ένα διαφορετικό παραμύθι. Και γι’ αυτό επιδιώκω, σε κάθε φωτογραφία μου, να δημιουργήσω μια κινηματογραφική αισθητική που να αναδεικνύει το παραμύθι του κάθε ζευγαριού, το μαγικό ταξίδι που κάνει και θα κάνει τις μέρες που θα έρθουν.

Δίνω μεγάλη έμφαση στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και στην αισθητική που μπορεί να προκαλέσει το φυσικό φως σε κάθε εικόνα. Για εμένα, η φωτογραφία είναι μια ευκαιρία να κρατήσω τη στιγμή ζωντανή στον χρόνο με τέτοια ποιητική χροιά, που να μένει αναλλοίωτη για πάντα.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά