Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου RGB STUDIOS

RGB STUDIOS

Φωτογραφία - Video Γάμου RGB STUDIOS

RGB STUDIOS

Φωτογραφία - Video Γάμου RGB STUDIOS

Η Εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο των τηλεοπτικών και φωτογραφικών παραγωγών. Ένας τομέας που ειδικευόμαστε είναι ο τομέας του γάμου και της βάπτισης που μαζί με της καλλιτεχνικές σπουδές μας προσπαθούμε να έχουμε ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες σκηνοθέτες, οπερατέρ, διευθυντές φωτογραφίας και φωτογράφους, με πολυετή πείρα στον κινηματογραφικό, τηλεοπτικό και φωτογραφικό χώρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για μια συνάντηση , ώστε με την εμπειρία μας να συζητήσουμε ιδέες και λύσεις για την καλύτερη παρουσίαση της εκδήλωσης σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Το RGB Studios, ιδρύθηκε πριν από τριάντα χρόνια με σκοπό την κάλυψη κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και φωτογραφικών παραγωγών. Η πείρα των 34 χρόνων, οι ειδικευμένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές σπουδές και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας παράλληλα με την φαντασία και τη δημιουργικότητα εγγυάται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό. Ο συνδυασμός των σκηνοθετικών μας γνώσεων με την πολυετή εμπειρία στο μοντάζ μέσα από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με διάφορες ταινίες και ντοκιμαντέρ βραβευμένα σε φεστιβάλ, είναι η εγγύηση ενός άψογου αισθητικού & καλλιτεχνικού αποτελέσματος στη παράγωγη του γάμου και της βάπτισης του παιδιού σας.

Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά