Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου KASSANDRA

KASSANDRA

Φωτογραφία - Video Γάμου KASSANDRA

KASSANDRA

Φωτογραφία - Video Γάμου KASSANDRA

Οι στιγμές της ζωής μας, τα συναισθήματα μας, τα χαμόγελά μας, οι χαρές μας και οι ιστορίες μας έχουν αξία και είναι μοναδικές. Μέσα από αυτή τη μοναδικότητα η ομάδα της KASSANDRA, δημιουργεί «μαγικές» ανεξίτηλες εικόνες.

Με εικόνες Γάμου απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Wedding Destination Photography. Κάθε τοπίο είναι μοναδικό και εμείς είμαστε εδώ να σχεδιάσουμε μαζί τον δικό σας προορισμό!!

Μοιραζόμαστε το κοινό μας πάθος για την τέχνη της στατικής και κινούμενης εικόνας. Αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να την εξελίσσουμε συνεχώς ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας.

Στόχος μας, η φωτογραφική και κινηματογραφική αποτύπωση της ευτυχίας σας με φαντασία, δημιουργική επιμέλεια και προπάντων επαγγελματισμό.

Η έμπειρη δημιουργική μας ομάδα βρίσκεται δίπλα σας, γνωρίζοντας άρτια τη σημασία της οπτικής απόδοσης των ευτυχέστερων και ανέμελων στιγμών της ζωής σας.

Για εμάς η φωτογραφία & το βίντεο του γάμου δεν είναι απλά ένα επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής και έκφρασης. Το οπτικό αποτέλεσμα το δημιουργούμε μαζί. Εσείς αναλαμβάνετε το σενάριο και εμείς τη σκηνοθεσία του.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά