Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Catering ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ CATERING

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ CATERING

Catering ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ CATERING

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ CATERING

Catering ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ CATERING

Το Catering Ζαχαράκης είναι η ιδανική πρόταση για τις γευστικές και όχι μόνο, απαιτήσεις μιας δεξίωσης. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των δεξιώσεων στην Αθήνα, έχουμε πλέον καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες εταιρίες catering και προσφέρουμε πάντα φρέσκα και απόλυτα γευστικά μενού με μεγάλη ποικιλία. Οι προτάσεις μας σε μενού σίγουρα θα καλύψουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις των καλεσμένων σας και σίγουρα θα τους προσφέρετε το καλύτερο.

Η καθιερωμένη δεξίωση που ακολουθεί τους σημαντικούς αυτούς σταθμούς της ζωής μας, μπορεί να μετατραπεί από μια απλή τελετουργία σε ουσιαστικό και εγκάρδιο αντάμωμα φίλων και συγγενών που θα έρθουν να μοιραστούν τη χαρά και την ευτυχία μας.

Η ευγενική και διακριτική μας παρουσία, αλλά και η φαντασία στο γιορτινό μενού είναι η δική μας συμβολή. Το κέφι το βάζετε εσείς και έτσι από κοινού συμβάλουμε στο να μείνει κάθε τέτοιο γεγονός αλησμόνητο, τόσο σε εσάς όσο και στους προσκεκλημένους σας.

Έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τη 10ετή μας εμπειρία, να σας προτείνουμε κλειστές υποβλητικές αίθουσες για την διεξαγωγή της δεξίωσης αν είναι χειμώνας ή το πράσινο ενός κτήματος της αρεσκείας σας, ή ακόμη και κάποια παραλία, πάνω στην αμμουδιά, δίπλα στη θάλασσα, αν είναι καλοκαίρι φυσικά.

Καλό φαγητό λοιπόν, υποδειγματικό σέρβις, ωραία ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά