Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Catering LA DUETTE CATERING

LA DUETTE CATERING

Catering LA DUETTE CATERING

LA DUETTE CATERING

Catering LA DUETTE CATERING

Το La Duette Catering είναι ένα από τα καλύτερα Catering της Ελληνικής αγοράς. Εφοδιασμένο με την ειδική άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Catering, από την Νομαρχία και πιστοποιημένο με HACCP & ISO 22000 σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering. 

Οι γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ μας και του επιτελείου του, ακολουθούν τα πρότυπα της παραδοσιακής ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας, αρωματίζουν με αγάπη, διακοσμούν με μεράκι τον μπουφέ μας και κατακτούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Oι πλουσιότατοι μπουφέδες μας, με διάφορες γευστικές προτάσεις, κατάφορτοι με υπέροχα διακοσμημένα εδέσματα και καταστόλιστοι με φρούτα & ειδικές συνθέσεις, θα ικανοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις γαστρεμαργικές ανάγκες και του πιο απαιτητικού καλεσμένου σας.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην διακόσμηση του κτήματος και της σάλας, η διάταξη και το στρώσιμο των τραπεζιών με πορσελάνινα πιάτα, κολονάτα ποτήρια & μαχαιροπήρουνα 18/10, πραγματοποιούνται  σύμφωνα με την δική σας επιθυμία και τη συμβολή των εμπειρότατων maitre μας.

Στον Όμιλο La Duette, εκτός από τις υπηρεσίες catering, συνεργαζόμαστε με κορυφαία Κτήματα και Αίθουσες γάμου. Δείτε περισσότερα και επικοινωνήστε με τα La Duette Κτήματα Γάμου, εδώ

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά