Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ CATERING

Επικοινωνία

Catering ΑΠΟΛΑΥΣΗ CATERING

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των catering από το 1995.

Τα χρόνια που έχουμε διανύσει μας έχουν προσφέρει μεγάλες εμπειρίες με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερες απαιτήσεις με άριστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και επαγγελματισμού.

Η Απόλαυση της γεύσης έχοντας ρίξει το βάρος της στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα έχει τη δυνατότητα να σας καλύψει σε κάθε προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση έως 4.000 άτομα σε καθιστό γεύμα.

Η εταιρία μας διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό ώστε να ανταποκριθεί και στον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. Ιδιόκτητα φορτηγά (ψυγεία) για την μεταφορά των εκδηλώσεων εντός και εκτός Αττικής, πάντα με φρέσκα φαγητά που παρασκευάζονται στα εργαστήρια μας και όχι κατεψυγμένα.

Εγγύηση για την άριστη ποιότητα της δουλειάς μας και την αξιοπιστία μας σαν εταιρεία, είναι επώνυμες εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας, όπως:

ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ (εγκαίνια Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου), YAMAHA AEE, HYUNDAI ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, DEMO ΑΒΕΕ, ATTIKO METPO AE, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ALTEC ΑΒΕΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ, ALTER CHANNEL ΑΕ, 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας, L`OREAL HELLAS AE κ.α.

Συνεργαζόμενοι χώροι

  • Κτήμα Βεργίνα
  • Καπανδρίτι Κτήμα
  • River Park
  • Μαγούλα Αίθουσα Ποντίων
  • Καλλιθέα Τένις Κλαμπ- προπύλαια κ.α.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά χρειαστείτε, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις.

Στείλτε μας ένα αίτημα για προσφορά στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά