Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Bar Catering PANCH BAR CATERING SERVICES

PANCH BAR CATERING SERVICES

Bar Catering PANCH BAR CATERING SERVICES

PANCH BAR CATERING SERVICES

Bar Catering PANCH BAR CATERING SERVICES

Ίσως τελικά οι Ινδοί να είχαν δίκιο πως το τέλειο cocktail χρειάζεται 5 συστατικά. Εμάς η ομάδα της "Panch Bar Catering Services" απαρτίζεται από 5 bartenders και σκοπός μας είναι να κάνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, αξέχαστες!

Πώς;

Μα φυσικά με τον τρόπο που δημιουργείται ένα punch... με 5 δηλαδή συστατικά κι εμείς αυτά επιλέγουμε να είναι  η αγάπη, η γνώση, η εξυπηρέτηση, η καινοτομία και η ομαδικότητα.

Γιατί 5;

Γιατί είμαστε panch!

Το punch οι περισσότεροι ίσως το γνωρίζετε ως ένα δροσερό κοκτέιλ που σερβίρεται συνήθως με κουτάλες από ένα μεγάλο μπολ. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι θεωρείται ο πρόγονος των κοκτέιλ όπως τα ξέρουμε σήμερα. Η λέξη punch έχει τις ρίζες της στην αρχαία Χιντουστάνι γλώσσα των Ινδών, paanstch -> panch -> punch και στην ινδική λέξη για τον αριθμό 5. Η πρώτη αναφορά για το paanstch γίνεται στο τέλος του 17ου αιώνα όταν οι Άγγλοι, που βρίσκονται στην Ινδία, έρχονται σε επαφή με ένας είδος ποτού στο οποίο χρησιμοποιούταν 5 βασικά υλικά: γλυκό, πικρό, αλκοόλ, νερό και μπαχαρικό.

Η διαδρομή του panch προς την Ευρώπη ήταν αυτή που μας ενέπνευσε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε την πρώτη ομάδα επαγγελματιών bartenders που ανακατεύει στα σέϊκερ κοκτέιλ με βάση ελληνικά αποστάγματα.

Με αγάπη, γνώση και εμπειρία γι' αυτό που κάνουμε, σας προσφέρουμε μία προσιτή αλλά ποιοτική υπηρεσία παροχής ποτών & ευφάνταστων cocktails, τόσο για τον γάμο σας, τη δεξίωση, το πάρτυ ή οποιαδήποτε άλλη δική σας εκδήλωση.  

Εκτός από τις υπηρεσίες Bar Catering, παρέχουμε και τις υπηρεσίες του Bar Consulting.  Εάν έχετε εστιατόριο ή ξενοδοχείο και επιθυμείτε να προσφέρετε
επαγγελματικές υπηρεσίες στο bar σας, η ομάδα της Panch σας δίνει λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τις δικές σας προτιμήσεις κι εμείς θα σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο concept με ποικιλία πολλών και διαφορετικών ιδεών για έναν επιτυχημένο γάμο! 

Panch Bar Team... Shake Your Joy! 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά