Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων VILLA JOVANNI

VILLA JOVANNI

Αίθουσες Δεξιώσεων VILLA JOVANNI

VILLA JOVANNI

Αίθουσες Δεξιώσεων VILLA JOVANNI

Villa Jovanni

Αίθουσα δεξιώσεων  με άρωμα πεύκου

Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σας υποδέχεται μία υπέροχη, νεοκλασική, αριστοκρατική αίθουσα δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων, με υψηλότατες προδιαγραφές για να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας τη σημαντικότερη βραδιά της ζωής σας, τη βραδιά του γάμου σας! 

Με άρωμα Πάρνηθας, οξυγόνο  πεύκου και καταπράσινη θέα βουνού η Villa Jovanni δημιουργεί ένα απόλυτα χαλαρωτικό σκηνικό, προορισμένο να τυλίξει με πολυτέλεια  και εκλεπτυσμένη αισθητική τη μελωδία της δικής σας ευτυχίας! Επενδεδυμένη με ξύλο και γυαλί, φωτισμένη με απαλό, ρομαντικό φωτισμό, αποτελεί τον απόλυτο χώρο δεξιώσεων στην περιοχή της Πάρνηθας. Διαθέτει μία αίθουσα 350 m2 η οποία έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον πελάτη.

Η πολυτέλεια, η διαρρύθμιση, η ακουστική/ηχητική εγκατάσταση, το άψογο σύστημα κλιματισμού, αλλά και η λεπτομερής μελέτη της Villas Jovanni, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την σίγουρη επιτυχία της δεξίωσής σας, στις πιο προσιτές τιμές!

Σε αποκλειστική συνεργασία με το La Duette Catering, το οποίο είναι πιστοποιημένο με  ISO 22000, σας παρέχουμε τα πιο πλούσια και ποιοτικά Μενού για τη δεξίωση του γάμου σας. 

Σεβόμενοι το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε μετά το πέρας κάθε δεξίωσης, όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα!

Μάθετε περισσότερα για τον Όμιλο La Duette, εδώ. 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά