Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ

Επικοινωνία

Αίθουσες Δεξιώσεων ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ

Mια ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση για τις εκδηλώσεις σας αποτελεί ο χώρος Οινοτροπία.

Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα στην περιοχή του Πικερμίου στο 66ο χλμ επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων ή και από την έξοδο 16 ( Ραφήνας) της Αττικής Οδού . Παρέχεται parking για την διευκόλυνση των επισκεπτών .

Πρόκειται για έναν χώρο που δημιουργήθηκε με επίκεντρο το κρασί , όπως υποδηλώνει και το όνομα του αλλά και η θεματολογία της προσεκτικά επιμελημένης διακόσμησης .

Στον κομψό εσωτερικό χώρο δεσπόζουν τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου και εμπνέουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με έντονη την αίσθηση του ρομαντισμού .

Ο εξωτερικός χώρος αποπνέει μια γήινη αύρα με τις ξύλινες πέργκολες και τα λευκά πανιά που περιβάλλονται από το πράσινο δημιουργώντας μια μικρή όαση ειδικά τους θερινούς μήνες .

Τα αρώματα και οι γεύσεις της Μεσογειακής κουζίνας σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης που παρέχει ο χώρος τον έχουν καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για επαγγελματικές εκδηλώσεις αλλά και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση όπως τον γάμο , την βάπτιση και τα parties.

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά