Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων GREEN PARK

GREEN PARK

Αίθουσες Δεξιώσεων GREEN PARK

GREEN PARK

Αίθουσες Δεξιώσεων GREEN PARK

Το Green Park μετεγκαταστάθηκε στο Άλσος Βεΐκου το Μάιο του 2011 μετά από μια μακρά και ιστορική πορεία στο πεδίο του Άρεως επί της οδού Μαυρομματαίων. Το διαχρονικό Green Park στο πεδίο του Άρεως άρχισε να λειτουργεί το 1935 και φιλοξένησε πλήθος καλλιτεχνών και επωνύμων την εποχή που η περιοχή βρίσκονταν στην μεγάλη πολιτισμική της άνθηση. 

Τότε υπήρχε ένας διαφορετικός παλμός, η έξοδος σε αυτό το μέρος ήταν μία καλή έξοδος, που κόστιζε φθηνά, ψυχαγωγούσε και δρόσιζε.

Με την ίδια διάθεση η Τρίτη γενιά της οικογένειας του Green Park συνεχίζει την παράδοση στην γεύση και την διασκέδαση ανανεωμένη και σύγχρονη μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Δήμου Γαλατσίου

Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης και το Άλσος Βεΐκου περιβάλλεται από τους δήμους Ψυχικού, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλανδρίου, Νέου Ηρακλείου και Αμαρουσίου και αποτελεί ιδανικό τόπο συνάντησης και χαλάρωσης.

Με πείρα 35 ετών στην διοργάνωση των εκδηλώσεων, με υπέροχα μενού για όλες τις απαιτήσεις καλύπτουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μείνει η δεξίωσή σας αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ