Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

O Πολυχώρος Αθηναίς αποτελεί την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων. Με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, άρτια τηλεπικοινωνιακή υποδομή και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, οι αίθουσες του πολυχώρου φιλοξενούν επιχειρηματικές διασκέψεις, εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές ημερίδες και προϊοντικές εκθέσεις, καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως επίσημα δείπνα, private parties, reunions και γαμήλιες δεξιώσεις.

Για την έξοδό σας.. ελάτε στον ιδιαίτερο και πολυθεματικό χώρο της Αθηναΐδας για θέατρο, εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, καφέ και ποτό!

Ως σύνολο, η Αθηναίδα δεν έχει ανταγωνισμό. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κέντρο πολλαπλών δράσεων και ένα σταυροδρόμι διαφορετικών διαδρομών, όπου οι συνεδριακές ημερίδες, οι κοινωνικές εκδηλώσεις, οι εταιρικές παρουσιάσεις και οι επιστημονικές διασκέψεις αντλούν έμπνευση από τη διαρκή παρουσία της τέχνης και του πολιτισμού, ενώ με τη σειρά τους οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι εικαστικές εκθέσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενα αντλούν ενέργεια από την επαφή τους με την κοινωνία και τον κόσμο της αγοράς, της επιστήμης και των επιχειρήσεων.

Προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, όχι μόνο ως εναλλακτική πρόταση που αλλάζει την εικόνα των συμβατικών και απρόσωπων συνεδριακών κέντρων αλλά και ως ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση και φιλοξενία ποικίλων εκδηλώσεων, από επιστημονικά συμπόσια, επίσημα δείπνα και γαμήλιες δεξιώσεις έως επιδείξεις μόδας, θεατρικές παραστάσεις και πρωτοποριακά happenings.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΕΝΤΡΟ