Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY

Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY

Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY

Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβρη του 2010 και αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση, με τη δική μας φροντίδα και τη δική σας υπογραφή - μία αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης στις πιο προσιτές τιμές!

Ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του! Το "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY" είναι σε θέση να καλύψει από την πιο απλή συγκέντρωση μέχρι μεγάλες δεξιώσεις, με υπευθυνότητα και ξεχωριστές προτάσεις, ενώ το καταρτισμένο προσωπικό θα αναλάβει την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

Οι ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής μας αποτελούν ταυτόχρονα αφετηρίες για νέα βήματα μπροστά! Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY, οι οποίοι θα σχεδιάσουν μαζί σας βήμα-βήμα την ιδανική δεξίωση σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY εξυπηρετεί ιδανικά τα Βόρεια Προάστια και διατίθεται για γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, επαγγελματικά γεύματα, συνέδρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τέχνης αλλά και για κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση.

  • Χωρητικότητα αίθουσας: 50- 300 άτομα
  • Εύκολη πρόσβαση (και από Αττική οδό), με άνετο πάρκινγκ.
  • Στον χώρο μας λειτουργεί και η παιδική αίθουσα DISNEY για τους μικρούς μας φίλους! Οργανώστε το παιδικό σας πάρτι ή την σχολική σας εκδήλωση με το χαμηλότερο κόστος!
Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΕΣ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ