Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Ζητήστε προσφορά
Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Ένας ξεχωριστός χώρος στην παραλία, σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε την ωραιότερη δεξίωση της ζωής σας. Από την πρώτη ματιά, η επιβλητική αρχιτεκτονική του κτηρίου που δεσπόζει στην περιοχή, θα σας ωθήσει να γνωρίσετε τον χώρο. Εκεί θα ανακαλύψετε ένα περιβάλλον ονειρικό που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και events. Η καλαισθησία, το όμορφο περιβάλλον, η μοναδική θέα στη θάλασσα και η άψογη εξυπηρέτηση θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής σας

Την εκλεπτυσμένη διακόσμηση και την ασύγκριτη πολυτέλεια που πλυμμηρίζουν τον χώρο, αποτέλεσαν στοιχεία όπως μαρμάρινα δάπεδα, λεπτομέρειες με ξύλο, ειδικός φωτισμός του κτηρίου αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, φοίνικες, μεγάλα καταπράσινα δέντρα, που δεν επιτρέπουν την οπτική επαφή χωρίς όμως να κρύβουν την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και η μαγευτική πισίνα που συμπληρώνει το σκηνικό της υπεροχής. Το αίθριο που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του χώρου με baboo σαλόνια, ξύλινη πέργκολα και με απεριόριστη θέα στην θάλασσα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, ενδείκνυται για το ποτό της υποδοχής (welcome bar) ή και για μικρότερες δεξιώσεις. Η εντυπωσιακή εσωτερική αίθουσα με τους απαλούς χρωματισμούς και τις τεχνοτροπίες στους τοίχους, συμπληρώνει τον εξωτερικό χώρο, γιατί γίνεται ενιαίος, αλλά είναι και η ιδανική λύση σε περίπτωση βροχής ή για χειμωνιάτικες εκδηλώσεις.

Το σκηνικό τελειοποιείται με την διακόσμηση των τραπεζιών, αλλά και του περιβάλλοντος χώρου με προτάσεις ξεχωριστές που θα χαρίσουν μια ρομαντική νότα στην δεξίωσή σας. Επίσης η μουσική είναι στα χέρια έμπειρων Dj με ηχοσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος το ζευγάρι έχει στην διάθεση του μια άνετη σουίτα που θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει πριν και κατά την διάρκεια τις δεξίωσης.

Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία του ειδυλλιακού ΑΝΘΕΛΕΙΑ και σας υποσχόμαστε ότι οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι μοναδικές.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ