Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ζητήστε προσφορά
Αίθουσες Δεξιώσεων ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η επωνυμία του χώρου μας "Η Αίθουσα του Φωτογράφου" επιλέχθηκε σκόπιμα για να εκφράσει τη διαχρονικότητα της φήμης του παλαιού χώρου σ' ένα καινούργιο περιβάλλον διαμορφωμένο με νέα δομική και αισθητική άποψη.

Σεβόμενοι το παρελθόν της απερχόμενης ιδιοκτησίας θεωρήσαμε απαραίτητο να αναφερθούμε σ' ένα σύντομο βιογραφικό της.

Πριν από τριάντα περίπου χρόνια δημιουργήθηκε ένας ιδιωτικός χώρος συνεστίασης για συγγενείς και φίλους, ο οποίος εξελίχθηκε σ' ένα οικογενειακό στέκι προσελκύοντας καλοφαγάδες & μερακλήδες.

Παράλληλα δε, ο ιδιοκτήτης του ασκούσε την τέχνη του ως φωτογράφος - φωτορεπόρτερ. Έτσι αυτοδιαφημίστηκε ο χώρος σαν "Η αίθουσα του καλλιτέχνη - Φωτογράφου". Στο ενεργητικό της λειτουργίας της κατέγραψε τη ζεστή & φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της προσφέροντας γευστικότατες απολαύσεις με απαράμιλλο κέφι. Σήμερα με τη συμβολή της πολύχρονης πείρας μας λειτουργούμε σε ένα νέο χώρο, αξιολογώντας το παρελθόν & δημιουργώντας το μέλλον.

Η αίθουσά μας διαθέτει:

  • αίθουσα τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα συνολικής χωρητικότητας 350 ατόμων - πλήρως κλιματιζόμενη. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δεξιώσεις για κοινωνικά γεγονότα γάμους - αρραβώνες - βαφτίσια αλλά και συνεστιάσεις συλλόγων καθώς και γεύματα εργασίας.
  • Υπάρχει η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης των συνεστιάσεων με D.J.  αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.
  • Διαθέτουμε άνετο δωρεάν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.
  • Σε 50 μέτρα από την αίθουσα μας βρίσκεται το γραφικό ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας όπου γίνονται τελετές (γάμοι - βαφτίσια) και που η πρόσβαση της αίθουσας μας είναι αρκετά εύκολη. Αυτό διευκολύνει τους καλεσμένους αφού δεν χρειάζεται να μετακινηθούν για δεύτερη φορά.
Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ