Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση Γάμου

Τα λουλούδια συνοδεύουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Πώς θα μπορούσε να λείπει από ένα γάμο ο ανθοστολισμός; Αλλά και πώς θα μπορούσαν να αναδειχθούν όλα χωρίς τη σωστή διακόσμηση;

Ξεκινώντας από τη νυφική ανθοσδέσμη, προχωρώντας στο στολισμό της εκκλησίας και του αυτοκινήτου της νύφης και φτάνοντας στη διακόσμηση και το στολισμό του χώρου της δεξιώσης, ο συγκεκριμένος τομέας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα "φτωχό" και σε ένα λαμπερό γάμο και μάλιστα με σχετικά οικονομικό τρόπο.

Παρακάτω θα βρείτε επιλεγμένους επαγγελματίες, ανθοπωλεία, διακοσμητές και όχι μόνο, οι οποίοι διαθέτουν την γνώση, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία για να σας προσφέρουν τις ιδανικές λύσεις, ώστε να έχετε έναν λαμπερό Στολισμό τόσο στην εκκλησία, όσο και στην γαμήλια δεξίωση.

Βρείτε Ανθοδέτες και Ανθοπωλεία στο Gamos Portal

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ

ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ

Αττική

Λατρεύω να διακοσμώ τις ιδιαίτερες στιγμές των ζευγαριών και να βοηθώ με τις συμβουλές και την εμπειρία μου. Νιώθω ευλογημένη που κάνω αυτή την δημιουργική...

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση BRIDAL GARDEN

BRIDAL GARDEN

Θεσσαλία

Η Ιωάννα , μετατρέπει τον χώρο της δεξίωσής σας στο προσωπικό σας παραμύθι.

Μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες,...

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση KONSTANTINA FLOWERS

KONSTANTINA FLOWERS

Αττική

Απο το 1990 η Κωνσταντίνα Αλμπανίδου αναλαμβάνει να δώσει στις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας, αέρα και άρωμα κομψότητας με τις ανθοδημιουργίες της.

Ασκώντας την...