Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου CHATEAU NOUVEAU

CHATEAU NOUVEAU

Κτήματα Γάμου CHATEAU NOUVEAU

CHATEAU NOUVEAU

Κτήματα Γάμου CHATEAU NOUVEAU

Το Chateau Nouveau είναι η πιο ιδανική πρόταση για τη διοργάνωση της δικής σας δεξίωσης στην περιοχή της Κομοτηνής. Βρίσκεται σε μια πραγματικά μαγευτική τοποθεσία, στην βορεινή πλευρά της πόλης, σε απόσταση 4 μόλις χιλιομέτρων από το κέντρο, όπου κυριαρχεί το Περιαστικό Δάσος – πνεύμονας ζωής για τους κατοίκους. Το Δάσος καλύπτεται κυρίως από πεύκα και είναι ιδανικός τόπος για περίπατο, άθληση ή ξεκούραση. Ο επισκέπτης απολαμβάνει σπάνια θέα και ομορφιά από εκεί, καθώς απλώνεται κάτω ο κάμπος της Ροδόπης με τα τρία μεγάλα ποτάμια, που ρέουν προς το Θρακικό πέλαγος, τη Βιστωνίδα και τη λίμνη Μητρικού.

Ο πολυχώρος Chateau Nouveau, αποτελείται από τις αίθουσες ισογείου 300 τ.μ. όπου λειτουργούν εστιατόριο, καφετερία και σνακ-μπαρ με βοηθητικούς χώρους 230 τ.μ., ενώ περιβάλλεται από κοινόχρηστους χώρους 350 τ.μ. και διαθέτει άνετο πάρκινγκ για τη στάθμευση των αυτοκινήτων.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, μια επαγγελματική εκδήλωση, ένα χορό ή κάποια συνεστίαση. 

Η μοναδική αισθητική, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις των σεφ μας, με την εγγύηση της Houtos Catering, το άψογο service θα ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε αυτές τις μοναδικές στιγμές που θέλετε για πάντα να μείνουν  χαραγμένες στη μνήμη σας.

Εξωτερικός Χώρος - Δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 καλεσμένων.

Εσωτερική αίθουσα - Δυνατότητα εξυπηρέτησης 250 καλεσμένων.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal