Λογότυπο LUCCIA B

Επικοινωνία

LUCCIA B

Νυφικά

Φωτεινή Μπαλαμπανίδου
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 58, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2310221100
6950441338
[email protected]
GPS: 40.628837, 22.946384
Εικόνα προφίλ LUCCIA B
Η Luccia B, επαναπροσδιορίζει την έννοια του νυφικού και την τοποθετεί με μαεστρία στην απέναντι όχθη της εμπορευματοποίησης. Εδώ, κάθε νύφη είναι μοναδική. Κανένα νυφικό δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Κάθε νυφικό είναι ολοκληρωτικά χειροποίητο, απόλυτα, αποκλειστικά και... σκανδαλιστικά μοναδικό, κομμένο και ραμμένο κυριολεκτικά πάνω στο σώμα, στις αναλογίες και στο όνειρο της κάθε νύφης.

Πιστή τις αρχές και τους κανόνες ενός παρισινού ατελιέ, η σχεδιάστρια Φωτεινή Μπαλαμπανίδου υποδέχεται την κάθε νύφη κατ' αποκλειστικότητα και αναλαμβάνει προσωπικά, με την πολύχρονη εμπειρία, την αγάπη της γι' αυτό που κάνει, την αστείρευτη φαντασία και την φροντίδα της, όλα τα στάδια δημιουργίας των αποκλειστικά χειροποίητων και ιδιαίτερων νυφικών της. Ξεχωριστά, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, όπως γαλλικές δαντέλες, μεταξωτά τούλια, αέρινα σιφόν, μπροκάρ και πολλά άλλα, πρωτότυπα αλλά και κλασσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο έτσι ώστε η κάθε bride to be να δημιουργήσει το νυφικό που πάντα ονειρευόταν.

Στη Luccia B, θα βρείτε ακόμη, βραδινά φορέματα, φορέματα αποφοίτησης κι εκπληκτικά αξεσουάρ καθώς και μοναδικά, χειροποίητα στέφανα και μπομπονιέρες.

Είστε έτοιμες για μια μοναδική... πρόβα νυφικού;

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο WEDDING BAND
  • Λογότυπο PORTRAIT PHOTOGRAPHY
  • Λογότυπο ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
  • Λογότυπο SOUND 69
  • Λογότυπο DJ TSOK
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ