Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Επικοινωνία

ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Κτήματα

Βογιατζής Νίκος
ΠΛΑΓΙΑΡΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
6938822000
[email protected]
GPS: 40.4772215,22.9564147
Εικόνα προφίλ ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ
Στις όμορφες και ηλιόλουστες λοφοπλαγιές στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης βρίσκεται το κτήμα ΑΝΑΤΟΛΗ. Ένας χώρος ξεχωριστός, ένας χώρος παραμυθένιος.

Ξαπλωμένο πάνω σε μια βορειοανατολική πλαγιά ατενίζει απέναντί του ολόκληρη την Θεσσαλονίκη με τον Θερμαϊκό κόλπο, προσφέροντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να μπορεί να νιώσει ένα σπάνιο συναίσθημα φυσικής ομορφιάς και κατασκευαστικού κάλλους ? βουνού και θάλασσας ταυτόχρονα μαζί.

Σε αυτόν τον καινούργιο μοναδικά όμορφο και σπάνιο χώρο μπορεί να φιλοξενηθεί άψογα οποιαδήποτε μεγάλη και μικρή εκδήλωση με μελέτη όλου του περιβάλλοντος για γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ και άλλες γενικά δεξιώσεις, βραδινές, απογευματινές, ακόμα και πρωί ή μεσημέρι.
Η τέλεια και αρμονική τεχνικά διαμόρφωση που παρέχει ο κυρίως χώρος των εκδηλώσεων με την τεράστια πισίνα με Αιγαιοπελαγίτικη ψηφίδα, το πολύ μεγάλο κιόσκι με το μεσαιωνικό κεραμίδι και το βυζαντινό τουβλάκι, περιστοιχισμένα από 1.000 τ.μ. ροζ, μπεζ και πορτοκαλί παραδοσιακή Βραζιλιάνικη πέτρα και 2.000 τ.μ. γκαζόν για τον κύριο χώρο της εκδήλωσης με φωτιζόμενους βραχόκηπους και φοίνικες δίπλα στην πισίνα, προσφέρουν την σπάνια εικόνα από οποιαδήποτε γωνία της εκδήλωσης και αν είναι καθήμενος ο καλεσμένος να μπορεί διασκεδάζοντας συγχρόνως να έχει την μαγευτική εικόνα που προσφέρει βράδυ ή μέρα ολόκληρος ο Θερμαϊκός με την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το κτήμα ΑΝΑΤΟΛΗ προσφέρεται προς το παρών για θερινές εκδηλώσεις από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο και οι άνθρωποί του εργάστηκαν πυρετωδώς για να ευχαριστήσουν τις δικές σας απαιτήσεις , αλλά και τις απαιτήσεις των καλεσμένων σας, κοινωνικές ή επαγγελματικές σας στιγμές όπως σας αξίζει για τα γεγονότα που συμβαίνουν μία φορά στην ζωή μας και πρέπει να πάρουν τον τίτλο του μοναδικού, του καλαίσθητου και του ανεπανάληπτου.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ASTERAS TENIS CLUB
  • Λογότυπο POLIS
  • Λογότυπο SOUND 69
  • Λογότυπο MAKIOU MAKE UP STUDIO
  • Λογότυπο WEDDING BAND
  • Λογότυπο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ (MUSIC SP)