Εικόνα προφίλ yaPartysu
Στην yaPARTYsu.gr δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Λειτουργούμε πάντα με υπέρμετρο σεβασμό και επαγγελματισμό ώστε να κάνουμε την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει.

Το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία από το 2004 στο χώρο του ήχου και του θεάματος, μας δίνει την δυνατότητα να εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε event.

Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να δημιουργήσει την κατάλληλη ακουστική με τον κατάλληλο φωτισμό σε κάθε χώρο.

Πριν γίνει οποιαδήποτε ανάθεση για την μουσική, ηχητική, μικροφωνική και φωτιστική κάλυψη κάποιας εκδήλωσης, πραγματοποιούμε πάντα μία συνάντηση με τον υπεύθυνο μουσικής και ηχητική επιμέλειας για να σας βοηθήσει να καταλήξετε στην μουσική και την playlist που θα επιλέξετε ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι σας όσο και εσείς.

Η επιλογή των DJs καλύπτει και ικανοποιεί κάθε είδος μουσικής απαίτησης. Μουσικά σχήματα και ορχήστρες (από ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι σύγχρονη ελληνική και ξένη) μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωσή σας.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει επιμεληθεί την οργάνωση, τον ήχο και τον φωτισμό σε περισσότερους: από 2500 γάμους και βαπτίσεις 850 επαγγελματικά event (εγκαίνια, φόρουμ και εταιρικές εκδηλώσεις) και 200 επιδείξεις μόδας και συναυλίες.

Στην yaPARTYsu η ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων είναι επιστήμη και έτσι την αντιμετωπίζουμε...

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ
  • Λογότυπο FOTO IOSIFIDIS
  • Λογότυπο ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
  • Λογότυπο LUCCIA B
  • Λογότυπο NESTOR YANNAKIS
  • Λογότυπο ELENAS GOURMET